Mayans MC (2018)

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Dutch_Fixer_040
8
20 sep 2018 17:59 -
De eerste twee afleveringen , doen het wat mij betreft nog zker niet verkeerd.Persoonlijk vind ik dat er duidelijk verschil zit in deze serie, als je 't gaat vergelijken met SOA, het zijn per slot van rekening Mexicanen/half Mexicanen , die in het grensgebied tussen Amerika en Mexico opereren, lijkt me nog al meer dan logisch.Ook zie ik nu al de positieve overeenkomsten met SOA, het ontbreekt zeker nog niet aan geweld....dat de Mexicanen nog niet dat echte Hell's Angel gevoel overbrengen, vind ik nog wel meevallen.Met zeker benieuwd naar hoe straks het hoofdpersonage verder gaat samenwerken met de DEA ...er zal vroeg of laat, wel ergens een "Bom" barsten, waarna de echte actie begint."Los Olvidados" gaan nog zeker voor de nodige problemen zorgen.
Reageer
avatar_renzoroy
5
13 sep 2018 18:56 -
1e 2 eps gezien, maar tot nu toe lijkt het meer een slappe Mexicaanse remake van het geniale origineel, dan een vervolg. Tot nu toe een 5je, hopelijk wordt het de komende afleveringen wat interessanter. Bij SOA zat ik er meteen helemaal in, maar hier... Je mist toch soortgelijke personages als Jax, Clay en eigenlijk de rest haha. Deze gasten boeien mij tot nu toe geen f*ck. :/
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.