Marvel's Iron Fist

7.3 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
2seizoenen/23afleveringen/2017 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:55 min2017 - heden
Netwerk:Netflix
Marvel's Iron Fist is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 17 maart 2017.

In Marvel’s Iron Fist keert miljardair Danny Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (2)

Marvel's Iron Fist - Seizoen 1

6.5

Marvel's Iron Fist - Eerste aflevering

5.5

Nieuws (23)

De Amerikaanse superheldenserie Marvel's Iron Fist krijgt geen derde seizoen. Dat heeft Netflix bekend gemaakt.
13 okt 2018
7
Acteur Finn Jones zegt dat hij "gewoon probeert de vrede te bewaren" in de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Marvel's Iron Fist. Het seizoen start op 7 september bij Netflix.
17 aug 2018
Het eerste seizoen van Marvel's Iron Fist ging in maart 2017 in première. De fans hebben even moeten wachten maar de startdatum van het tweede seizoen is eindelijk bekend gemaakt.
20 jul 2018

Populaire reacties (17)

10
19 mrt 2017
Wat een vette serie is dit toch! Ik kon niet stoppen met kijken. Ik denk de beste, samen met seizoen 1 van Daredevil. Ik hoop op een volgend seizoen!
4
26 mrt 2017
Wat een deceptie. Het karakter en het verhaal heeft zo veel potentie, maar is helaas erg slecht uitgewerkt. Dialogen en karakterontwikkeling slaat echt nergens op. Als je dit echt niet boeit, dan kan je hier wellicht van genieten. In mijn optiek de slechtse productie uit de Marvel-Netflix stal, waarschijnlijk afgeraffeld om snel aan 'The defenders' te beginnen. Hopelijk wordt dat beter en kijken ze goed naar wat FX nu doet met hun Marvel TV serie 'Legion'

Vergelijkbare series

Jessica Jones
44 stemmen
Daredevil
41 stemmen
Legion
12 stemmen
Arrow
9 stemmen