Marvel's Helstrom

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor nieuwe superheldenserie Marvel's Helstrom

Hulu heeft tijdens de [email protected] panel de trailer uitgebracht van de aankomende superheldenserie Marvel's Helstrom.

Het tiendelige drama volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom en Ana Helstrom. Achtervolgd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gevaarlijke van de wereld opsporen. Bekijk de trailer van Marvel's Helstrom die Hulu uitbracht hieronder.In de serie, die bedacht werd door Creator Paul Zbyszewski, heeft David Meunier (The Blacklist) een terugkerende rol. De cast van Marvel's Helstrom werd vorig jaar oktober bekend gemaakt, Tom Austen (Grantchester)en Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead) vervullen de hoofdrollen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08