Marvel's Helstrom

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Acteurs van nieuwe serie Marvel’s Helstrom bekend

Hulu en Marvel Entertainment hebben de cast bekendgemaakt voor de superheldenserie Marvel’s Helstrom.

Rollen zijn er voor Tom Austen (Grantchester), Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead), Elizabeth Marvel (Homeland), Ariana Guerra (Raising Dion), Robert Wisdom (Ballers), June Carryl (Mindhunter) en Alain Uy (The Passage).

8398 Helstrom

Marvel’s Helstrom volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom (Austen) en Ana Helstrom (Lemmon). Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemene van de wereld najagen. De serie wordt opgenomen in Vancouver en zal volgend jaar te zien zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6