Marvel's Helstrom

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Acteurs van nieuwe serie Marvel’s Helstrom bekend

Hulu en Marvel Entertainment hebben de cast bekendgemaakt voor de superheldenserie Marvel’s Helstrom.

Rollen zijn er voor Tom Austen (Grantchester), Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead), Elizabeth Marvel (Homeland), Ariana Guerra (Raising Dion), Robert Wisdom (Ballers), June Carryl (Mindhunter) en Alain Uy (The Passage).

8398 Helstrom

Marvel’s Helstrom volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom (Austen) en Ana Helstrom (Lemmon). Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemene van de wereld najagen. De serie wordt opgenomen in Vancouver en zal volgend jaar te zien zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00