Helstrom

7.7 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

David Meunier krijgt terugkerende rol in Marvel's Helstrom

Hulu en Marvel Entertainment werken aan de superheldenserie Marvel's Helstrom, die volgend jaar zal verschijnen.

Marvel's Helstrom volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom (Tom Austen) en Ana Helstrom (Sydney Lemmon). Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemene mensen van de wereld najagen. De serie wordt opgenomen in Vancouver.


David Meunier

Gisteren werd bekend dat acteur David Meunier een terugkerende rol krijgt in Marvel's Helstrom. Meunier speelt Finn Miller, een medewerker van een geheime organisatie die extreem gevaarlijke opdrachten moet uitvoeren. Meunier was eerder te zien in series als Justified, The Blacklist, Lucifer, Hawaii Five-0 en NCIS: Los Angeles.

Hulu heeft nog geen startdatum voor Marvel's Helstrom aangekondigd.
Vorige aflevering
Hell Storm
Hell Storm
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Vandaag, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Vandaag, 09:00
1
Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Gisteren, 11:02