Helstrom

7.7 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Acteurs van nieuwe serie Marvel’s Helstrom bekend

Hulu en Marvel Entertainment hebben de cast bekendgemaakt voor de superheldenserie Marvel’s Helstrom.

Rollen zijn er voor Tom Austen (Grantchester), Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead), Elizabeth Marvel (Homeland), Ariana Guerra (Raising Dion), Robert Wisdom (Ballers), June Carryl (Mindhunter) en Alain Uy (The Passage).

8398 Helstrom

Marvel’s Helstrom volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom (Austen) en Ana Helstrom (Lemmon). Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemene van de wereld najagen. De serie wordt opgenomen in Vancouver en zal volgend jaar te zien zijn.
Vorige aflevering
Hell Storm
Hell Storm
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1
TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
vrijdag, 09:00