Maniac

6.7 / 10
20 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkTV 2
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:20 min20152015 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:TV 2
Maniac is een Noorse dramedy van de zender TV 2. De serie ging in première op 1 december 2015.

Maniac gaat over Espen, een dertiger die bij iedereen geliefd is. Elke dag beleeft Espen de grootste avonturen en viert hij feest. We zien Espen in verschillende situaties waarin alles fantastisch is en alles mogelijk is. Espen weet hoe hij ermee om moet gaan. Het is te goed om waar te zijn. Espen leeft in zijn eigen droomwereld waarin hij een fantastisch leven heeft in een fantasiewereld. In het echte leven is hij patiënt op een psychiatrische afdeling. Waarvoor zou jij kiezen als je Espen was? Een held zijn in een fantasiewereld, of een loser?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Maniac.

Nieuws (5)

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
19 jul 2019
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Netflix heeft op de TCA zomer pers tour aangekondigd dat de nieuwe serie Maniac (2018) in september in première zal gaan.
30 jul 2018

Vergelijkbare series