Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspelers van Manhunt: Lone Wolf bekend

Manhunt: Lone Wolf is een ‘vervolg’ op Manhunt: Unabomber. De anthologieserie gaat verder bij Spectrum nadat Discovery de serie heeft gecanceld.

Jack Huston (Mr. Mercedes), Cameron Britton (The Umbrella Academy) en Carla Gugino (The Haunting of Hill House) zullen een rol gaan spelen in de serie over de grootste en meest complexe klopjacht in Amerika - de zoektocht naar de Atlanta Olympische bomlegger uit 1996 Eric Rudolph (Huston) - en de mediagekte die het leven van Richard Jewell (Britton) op zijn kop zet.



Gugino (foto) zal de rol gaan spelen van Kathy Scruggs, een stevig drinkende, stoere misdaadverslaggeefster bij Atlanta’s grootste dagelijkse krant die een eens-in-het-leven primeur krijgt als Jewell wordt aangewezen als mogelijke verdachte van het Olympische park bomlegger. De wereldwijde primeur maakt van Kathy een sensatie, maar haar leven valt uit elkaar als het bewijsmateriaal in een andere richting gaat wijzen.

Al in juli 2018 werd bekend gemaakt dat de serie Manhunt: Unabomber verder zou gaan als anthologie bij Charter Communications. Spectrum is samen gegaan met Charter en samen maakten zij een deal met Lionsgate om een nieuw seizoen te gaan maken. Dit seizoen wordt dus Manhunt: Lone Wolf. Het ‘tweede’ seizoen zal weer onder de hoede worden genomen door het team achter Manhunt: Unabomber, geleid door uitvoerend producent John Goldwyn en schrijver en mede-uitvoerend producent Andrew Sodroski en Michael Dinner.

Heb jij gekeken naar Manhunt: Unabomber? Ga je ook kijken naar Manhunt: Lone Wolf?

Vorige aflevering
Open Season
Open Season
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Manhunt