MacGyver (2016)

7.5 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

MacGyver eindigt met vijfde seizoen

MacGyver (2016) komt eind april tot een einde. CBS beëindigt de reboot van de gelijknamige serie MacGyver uit 1985 met het lopende vijfde seizoen.

Het vorig jaar bestelde vijfde seizoen zal dienen als het einde van MacGyver (2016). De meeste afleveringen van het vijfde seizoen zijn ondertussen al uitgezonden. CBS heeft nu besloten de serie te beëindigen. De allerlaatste aflevering van het vijfde seizoen en daarmee dus ook de gehele serie zal 30 april worden uitgezonden.

De serie ging in 2016 in première en heeft straks dus vijf jaar gelopen bij CBS. Hoofdrol spelers Lucas Till (Fear Clinic) schreef onder een post op Instagram: "Waar moet ik beginnen? De afgelopen vijf jaar zijn waar ik later naar zal kijken als dé meest vormende jaren van mijn leven." Daarnaast bedankt hij de fans voor het vertrouwen en de cast en crew voor de fijne werksfeer. Ook hoofdrolspeler Justin Hires nam afscheid van de fans via een bericht op Social media.

Vorige aflevering
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
Barn Find + Engine Oil + La Punzonatura + Lab Rats + Tachometer
05x13
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
08 apr 2021 13:21 -
Ben niet echt een volger van deze serie, maar kijk weleens een aflevering als ik tijdens het zappen blijf hangen. De originele MacGyver had voor mij, als klein jochie weliswaar, veel meer.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1