Luther

8.3 / 10
59 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Opnames Luther film dit jaar nog van start

Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.

De geruchten over een film gaan al een aantal jaar rond. Eerst zei hoofdrolspeler Idris Elba (Turn Up Charlie) er in 2018 iets over en vorig jaar hintte hij weer naar de mogelijke film. Het lijkt er op dat het echt niet alleen bij de geruchten blijft. Elba sprak zich bij het radioprogramma The All-New Capital Weekender uit over de film en maakte bekend dat de opnames later dit jaar nog van start gaan.

Zo zei hij: "Ik ga Luther: The Movie maken." "Ik ben super enthousiast en ik hoop dat de fans dat ook een beetje zullen zijn. Het heeft een tijdje geduurd, maar ik ben er dus heel enthousiast over."


Idris Elba als Luther

De serie ging in 2010 in première, het meest recente seizoen kwam uit op 1 januari 2019. Luther draait om John Luther (Idris Elba, Turn Up Charlie), een hoog getalenteerde detective. Terwijl Luther jaagt maakt op misdadigers, worstelt hij ook met zijn eigen demonen.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
24 feb 2021 17:28 -
Luther is net zo zeer de serie over Alice Morgan (Ruth Wilson) dan over Luther (Idris Elba). Serie 4, waarin ze alleen werd genoemd maar ze niet in meespeelde, vond ik de minste (hoewel nog steeds goed).
Ik kan me eigenlijk geen film voorstellen waarin ze niet zou mee doen. Maar dat wordt misschien wat lastig gezien wat er in S5 gebeurde. Maar wie weet. Er zijn wel eerder slimme oplossingen voor dit soort zaken gevonden.
Hoe dan ook, ik ga hem zien, dat is een ding wat zeker is.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00