Lovesick

7.5 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
3seizoenen/22afleveringen/2014 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20142018 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Lovesick (voorheen Scrotal Recall) is een Britse komedieserie van de zender Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première op 2 oktober 2014.

Een sitcom die de avonturen van Dylan volgt, een twintiger die iedereen waar hij sex mee heeft gehad probeert te bereiken om hen te vertellen dat hij chlamydia heeft.

Dylan is niet trots op de hoeveelheid vrouwen waar hij het bed mee heeft gedeeld, dus besluit hij deze missie aan te grijpen om een decennia aan gemiste kansen, gebroken beloftes en romantische mislukkingen goed te maken.

Liefde doet pijn, vooral wanneer je urineert.

Dylan zoekt elke aflevering een andere vrouw op om zijn nieuws over te brengen, waardoor hij soms een seksueel contact herinnert die hij hartstochtelijk heeft proberen te vergeten.

Zijn beste vriendin Evie, en zijn vriend Luke, vergezellen hem op zijn zoektocht. Beiden zijn het afgelopen decennia erbij geweest, en zij kregen vaak de gevolgen van zijn avonturen over zich heen.

Het resultaat is een unieke komedie vol humor, hart en milde genitale ongemakken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (3)

Scrotal Recall/Lovesick - Seizoen 3

8

Scrotal Recall/Lovesick - Seizoen 2

8

Nieuws (5)

Ook voor de maand januari 2018 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Maandag 1 januari 00.00 – Friends – Seizoen 1 - 10 (Netflix) 00.00 –...
29 Dec 2017
7
Netflix heeft onder 8 miljoen abonnees gemeten welke series en in welke landen er het meest gebinge-racet wordt. Maar eerst zullen we even uitleggen van binge-racen is. Het is een nieuwe manier van kijken naar series....
18 Oct 2017
8
Netflix heeft deze week twee komedies vernieuwd, Lovesick (Scrotal Recall) en One Day at a Time (2017). Netflix heeft zijn liefde verklaard voor de dramedy Lovesick. De serie die voorheen Scrotal Recall heette, heeft...
2 Mar 2017
2

Populaire reacties (3)

7.7
26 Nov 2016
Deze serie wordt door Netflix Lovesick genoemd.

Vergelijkbare series