Lovesick

7.5 / 10
24 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
3seizoenen/22afleveringen/2014 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20142018 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Netflix
Lovesick (voorheen Scrotal Recall) is een Britse komedieserie van de zender Netflix (voorheen Channel 4). De serie ging in première op 2 oktober 2014.

Een sitcom die de avonturen van Dylan volgt, een twintiger die iedereen waar hij sex mee heeft gehad probeert te bereiken om hen te vertellen dat hij chlamydia heeft.

Dylan is niet trots op de hoeveelheid vrouwen waar hij het bed mee heeft gedeeld, dus besluit hij deze missie aan te grijpen om een decennia aan gemiste kansen, gebroken beloftes en romantische mislukkingen goed te maken.

Liefde doet pijn, vooral wanneer je urineert.

Dylan zoekt elke aflevering een andere vrouw op om zijn nieuws over te brengen, waardoor hij soms een seksueel contact herinnert die hij hartstochtelijk heeft proberen te vergeten.

Zijn beste vriendin Evie, en zijn vriend Luke, vergezellen hem op zijn zoektocht. Beiden zijn het afgelopen decennia erbij geweest, en zij kregen vaak de gevolgen van zijn avonturen over zich heen.

Het resultaat is een unieke komedie vol humor, hart en milde genitale ongemakken.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3

Populaire reacties (3)

avatar Arjensky
7.7
26 nov 2016
Deze serie wordt door Netflix Lovesick genoemd.

Vergelijkbare series

Sick Note
3 stemmen
Friends
2 stemmen
Family Guy
2 stemmen
Modern Family
2 stemmen
Lovesick