Lockwood & Co.

7.5 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min2023 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
Lockwood & Co. is een Britse fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 27 januari 2023.

Een meisje met buitengewone paranormale gaven voegt zich bij twee begaafde tienerjongens bij een klein spookjachtbureau om de vele dodelijke geesten te bestrijden die Londen rondspoken.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (6)

avatar BlackBiker
8
10 feb 2023
Leuke paranormale young adult serie over een wereld waarin geesten dodelijk zijn. Ze worden bestreden door jongeren met speciale gaven die als ze ouder worden vervagen.
Hoe de wereld zo geworden is blijft wat onduidelijk, maar mogelijk wordt dit in komende seizoenen duidelijk (als die er komen) want er wordt wel onderzoek naar gedaan.

Omdat de gaven die nodig zijn voor het bestrijden van de geesten zich alleen manifesteren bij kinderen en jongeren, moeten deze zich al op jonge leeftijd blootstellen aan grote gevaren die vaak dodelijk blijken. Een bijzonder begaafd meisje trekt na een desastreus verlopen actie naar Londen om zich daar aan te sluiten bij één van de grote bedrijven die zich bezighouden met geestbestrijding. Nadat ze daar wordt afgewezen, komt ze terecht bij het kleine bureau Lockwood & Co.
Daar komt ze terecht in een groot mysterie en leert ze haar gaven kennen en goed gebruiken.

De serie bevat twee grote verhalen. De eerste, over een wraakzuchtige vrouwelijke geest, bestrijkt de eerste drie afleveringen. De tweede, over een dodelijke spiegel, de overige vijf. Beide verhalen worden goed en leuk uitgewerkt.
De acteurs doen het wat mij betreft prima en overtuigen.

Hoewel de verhalen van dit seizoen goed afgesloten worden is er nog meer dan genoeg mysterie en open eindjes over voor een vervolg.
Wat mij betreft mag dat er zeker komen. Ik hoop van harte dat deze serie geen slachtoffer wordt van de cancel zucht van Netflix.
avatar Camietje
-
2 feb 2023
Leuke beetje vreemde serie.

Vergelijkbare series

Lockwood & Co.