Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in januari 2023

In januari 2023* staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje** gezet.

*

De Stamhouder


Te zien vanaf: Zondag 1 januari bij AVROTROS.
Het verhaal: De Stamhouder vertelt het verhaal van Alexander Münninghoff die eind jaren ‘60 als een blok valt voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer hij na een mooie liefdesnacht bekent dat zijn vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, reageert Ellen echter afwijzend. Haar familie heeft zwaar geleden onder de oorlog. Ze verdwijnt uit zijn leven… om er een goede maand later weer in te verschijnen. Ze is zwanger. De twintigers willen het kind houden en besluiten te trouwen. Maar dan wel op voorwaarde dat Alexander afrekent met zijn duistere familieverleden. Alexander komt erachter dat hij maar bitter weinig weet over zijn ouders en grootvader.
De cast: Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Sallie Harmsen, Gijs Scholten van Aschat, Robert de Hoog, Marcel Hensema en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Nederland
Video on youtube


*

Die Therapie


Te zien vanaf: Zondag 1 januari bij Prime Video.
Het verhaal: Die Therapie is gebaseerd op het lot van een psychiater die jaren na haar verdwijning te maken heeft met het verlies van zijn dochter, die al jaren vermist wordt.
De cast: Stephan Kampwirth, Trystan Pütter, Helena Zengel, Emma Bading, Andrea Osvárt, Axel Milberg en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Duitsland

*

Kaleidoscope


Te zien vanaf: Zondag 1 januari bij Netflix.
Het verhaal: Kaleidoscope centreert zich rond de grootste overval die ooit is geprobeerd te plegen, de wraak, plannen, loyaliteit en verraad eromheen.
De cast: Tati Gabrielle, Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Klub Kecanduan Mantan


Te zien vanaf: Zondag 1 januari bij Netflix.
Het verhaal: Als we het over exen hebben, zijn er in Klub Kecanduan Mantan maar twee opties: ze vergeten of niet verder kunnen.
De cast: Agatha Pricilla, Rachel Amanda, Chicco Kurniawan, Andri Mashadi, Hafizh Weda, Mike Lucock en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: India
Video on youtube


*

Olhar Indiscreto


Te zien vanaf: Zondag 1 januari bij Netflix.
Het verhaal: Een talentvolle, voyeuristische hacker wordt in Olhar Indiscreto in een gevaarlijk onderzoek gestort wanneer haar buurvrouw, een sekswerker, een weekendje weggaat.
De cast: Emanuelle Araújo, Débora Nascimento, Ângelo Rodrigues, Nikolas Antunesen vele anderen.
Genre: Drama/mysterie
Land van herkomst: Brazilië
Video on youtube


*

Paul T. Goldman


Te zien vanaf: Zondag 1 januari bij Peacock.
Het verhaal: Paul T. Goldman is een baanbrekend project dat feit en fictie combineert om een bizar en ongelooflijk verhaal te vertellen. Goldman is een typische alleenstaande vader met een kantoorbaan die veel date in de hoop iemand te vinden die past bij zijn gezin. Tijdens een date kon hij het goed vinden met een vrouw genaamd Audrey die de perfecte, gezinsgerichte match leek voor hem en zijn zoon Johnny. Kort daarna begon hij echter haar geheimen te ontrafelen. Hij realiseerde zich dat ze niet alleen geld van hem stal, maar dat ze meerdere levens leidde en verschillende adressen had. Een medium voor huisdieren die hij had ingehuurd, vertelde hem dat er iets groters op handen was en terwijl de politie het onderzoek voortzette, bleek dat waar te zijn. Elk detail leidde tot het blootleggen van een groter web, waardoor een zaak zo complex en geestverruimend werd dat het onderzoekers nog steeds achtervolgt.
De cast: Paul T. Goldman, Kailena Mai, Natasha Sill, Frank Grillo, Rosanna Arquette, W. Earl Brown en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Stonehouse


Te zien vanaf: Maandag 2 januari bij BritBox.
Het verhaal: Stonehouse volgt het leven en de tijden van de in ongenade gevallen Labour-politicus John Stonehouse, een ambitieuze minister van de regering van premier Harold Wilson die in november 1974 van het strand van een groot luxehotel in Florida verdween en een netjes opgevouwen stapel van kleren achterlatend, terwijl hij de zee in zwom, met de bedoeling zijn eigen dood in scène te zetten.
De cast: Emer Heatley, Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Kevin McNally, Mike Sengelow, Igor Grabuzov en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Will Trent


Te zien vanaf: Dinsdag 3 januari bij ABC.
Het verhaal: Speciaal agent Will Trent werd bij zijn geboorte in de steek gelaten en onderging een harde volwassenwording in Atlanta's overweldigde pleegzorgsysteem. Vastbesloten om ervoor te zorgen dat niemand zich zo voelt als hij, heeft hij nu het hoogste oplossingspercentage.
De cast: Ramon Rodriguez, Erika Christensen, Iantha Richardson, Jake McLaughlin, Sonja Sohn en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika

*

La vita bugiarda degli adulti


Te zien vanaf: Woensdag 4 januari bij Netflix.
Het verhaal: De jonge Giovanna navigeert in La vita bugiarda degli adulti haar overgang van kindertijd naar adolescentie terwijl ze de verschillende kanten van Napels in de jaren negentig ervaart.
De cast: Valeria Golino, Giordana Marengo, Alessandro Preziosi, Pina Turco, Raffaella Rea, Biagio Forestieri en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Italië
Video on youtube


*

Copenhagen Cowboy


Te zien vanaf: Donderdag 5 januari bij Netflix.
Het verhaal: Na een leven van dienstbaarheid en op het punt van een nieuw begin, doorkruist Miu in Copenhagen Cowboy het onheilspellende landschap van de criminele onderwereld van Kopenhagen. Op zoek naar gerechtigheid en wraak, ontmoet ze haar aartsvijand, Rakel, terwijl ze aan een odyssee beginnen door het natuurlijke en het bovennatuurlijke. Het verleden transformeert en definieert uiteindelijk hun toekomst, terwijl de twee vrouwen ontdekken dat ze niet alleen zijn, ze zijn met velen.
De cast: Angela Bundalovic, Lola Corfixen, Zlatko Buric en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Denemarken
Video on youtube


*

Sono Lillo


Te zien vanaf: Donderdag 5 januari bij Prime Video.
Het verhaal: Wie is Posaman? Een superheld natuurlijk! En wat is de superkracht van hem? Weten hoe je dekkingshoudingen moet maken. Maar wie verbergt zich achter het kostuum? Nou... daar is Lillo die succes heeft, zoals we weten, zijn negatieve implicaties en voor Lillo is de tijd gekomen om te kiezen tussen roem en privéleven, want zijn vrouw lijkt het in Sono Lillo echt niet meer te verdragen.
De cast: Lillo Petrolo, Sara Lazzaro, Cristiano Caccamo, Camilla Filippi, Caterina Guzzanti, Serra Yılmaz en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Italië
Video on youtube


*

The Rig


Te zien vanaf: Vrijdag 6 januari bij Prime Video.
Het verhaal: The Rig toont de bemanning van het booreiland Kinloch Bravo, gestationeerd voor de Schotse kust in de gevaarlijke wateren van de Noordzee. Wanneer ze opgehaald moeten worden en terugkeren naar het vasteland komt er een mysterieuze en allesomvattende mist opzetten. Het booreiland wordt getroffen door zware bevingen, en ze raken afgesneden van alle communicatie met de buitenwereld. Terwijl de bemanning probeert te ontdekken wat deze onbekende kracht drijft, dwingt een zwaar ongeval hen vragen te stellen over wie ze werkelijk kunnen vertrouwen. Banden worden verbroken, loyaliteiten gevormd en breuklijnen tussen generaties blootgelegd. De bemanning van de Bravo wordt gedreven tot de grenzen van zowel hun loyaliteit als hun uithoudingsvermogen, in een confrontatie met krachten die hun verbeelding te boven gaan.
De cast: Martin Compston, Emily Hampshire, Iain Glen, Mark Bonnar, Molly Vevers, Stuart McQuarrie en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

Alert


Te zien vanaf: Zondag 8 januari bij FOX.
Het verhaal: Alert is een procedureel drama over de Missing Person’s Unit (MPU) van de Philadelphia Police Department. Elke aflevering bevat een bloedstollende zoektocht op leven of dood naar een vermiste persoon naast een lange zoektocht van politieagenten Jason Grant en zijn ex-vrouw Nikki Batista naar de waarheid over hun lang verloren gewaande zoon.
De cast: Dania Ramirez, Scott Caan en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Anne Rice's Mayfair Witches


Te zien vanaf: Zondag 8 januari bij AMC.
Het verhaal: Een intuïtieve jonge neurochirurg ontdekt in Anne Rice's Mayfair Witches dat zij de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten, krijgt ze te maken met een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.
De cast: Alexandra Daddario, Jack Huston, Harry Hamlin, Tongayi Chirisa en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Beyond Paradise


Te zien vanaf: Woensdag 11 januari bij BBC One.
Het verhaal: Nadat hij het paradijs heeft verlaten en op zoek is naar een rustiger leven, heeft Humphrey in Beyond Paradise een baan als rechercheur aangenomen in de geboorteplaats van zijn verloofde Martha. Maar met de hoge misdaadcijfers zullen de dingen misschien luider zijn dan verwacht.
De cast: Kris Marshall, Sally Bretton, Dylan Llewellyn en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Makanai: Cooking for the Maiko House


Te zien vanaf: Donderdag 12 januari bij Netflix.
Het verhaal: Een ambitieuze tiener wordt in The Makanai: Cooking for the Maiko House ingehuurd als kok om maaltijden te bereiden voor geisha's in Kyoto. Ze leert echter al snel de fijne kneepjes van het worden van een entertainer.
De cast: Nana Mori, Natsuki Deguchi, Aju Makita, Keiko Matsuzaka, Ai Hashimoto, Mayu Matsuoka en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

The Last of Us


Te zien vanaf: Zondag 15 januari bij HBO.
Het verhaal: Twintig jaar nadat een cordyceps-achtige infectie is uitgebroken en het hele menselijke ras bijna heeft gedecimeerd, wordt Joel, een geharde overlevende, ingehuurd om Ellie, een veertienjarig meisje, uit een bewaakte quarantaine-zone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt in The Last of Us al snel een meedogenloze, hartverscheurende reis, waarbij zij de Verenigde Staten moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven. De serie is gebaseerd op het videospel met dezelfde naam.
De cast: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Anna Torv, Jeffrey Pierce en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Way Home


Te zien vanaf: Zondag 15 januari bij Hallmark Channel.
Het verhaal: The Way Home is een familiedrama dat het leven volgt van drie generaties vrouwen: Kat Landry, haar 15-jarige dochter Alice en Kat's moeder Del, die allemaal sterk zijn, eigenzinnig en onafhankelijk. Meer dan 20 jaar eerder brachten levens veranderende gebeurtenissen Kat ertoe om weg te gaan uit haar kleine, Canadese boerderijstadje Port Haven en tot op de dag van vandaag blijft ze vervreemd van Del. Alice heeft haar grootmoeder nooit ontmoet en is zich niet bewust van de redenen voor hun gebroken gezin. Nu het huwelijk van Kat ten einde loopt en ze net is ontslagen van haar baan, besluit ze naar huis terug te keren nadat ze een onverwachte brief van Del heeft ontvangen waarin ze haar aanspoort terug te komen. Hoewel Alice niet al te enthousiast is, komen Kat en haar dochter aan op de boerderij van haar familie, hoewel de hereniging niet is wat Kat zich had voorgesteld.
De cast: Chyler Leigh, Andie MacDowell en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Night Court (2023)


Te zien vanaf: Dinsdag 17 januari bij NBC.
Het verhaal: Onbeschaamd optimistische rechter Abby Stone, de dochter van wijlen Harry Stone, treedt in Night Court (2023) in de voetsporen van haar vader terwijl ze de nachtploeg voorzit van een rechtbank in Manhattan en probeert orde te scheppen in de bende excentriekelingen en cynici, met name de voormalige aanklager van de nachtrechtbank. Dan Fielding.
De cast: Melissa Rauch, John Larroquette, India de Beaufort, Lacretta, Kapil Talwalkar en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

That ‘90s Show


Te zien vanaf: Donderdag 19 januari bij Netflix.
Het verhaal: Hallo, Wisconsin! Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt in That ‘90s Show haar grootouders voor de zomer, waar ze een band krijgt met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red. Seks, drugs en rock 'n roll gaan nooit dood, het verandert alleen van kleding.
De cast: Kurtwood Smith, Mace Coronel, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Maxwell Acee Donovan en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

En Place


Te zien vanaf: Vrijdag 20 januari bij Netflix.
Het verhaal: Een idealistische opvoeder wordt in En Place per ongeluk in de Franse presidentiële race geduwd.
De cast: Jean-Pascal Zadi, Benoît Poelvoorde, Eric Judor, Fadily Camara, Marina Foïs, Fary en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Frankrijk

*

Shahmaran


Te zien vanaf: Vrijdag 20 januari bij Netflix.
Het verhaal: Sahsu is vastbesloten de confrontatie aan te gaan met zijn grootvader, die zijn moeder jaren geleden achterliet in Adana, waar hij als docent naartoe ging. Tijdens deze reis bevindt hij zich midden in een ongewone en mysterieuze gemeenschap genaamd Mar, afstammeling van Sahmaran. Gelovend in de legende van Shahmaran, één van de grootste symbolen van liefde en wijsheid, wacht het Mar-ras op de voltooiing van de historische profetie met de komst van Sahsu. Niets zal meer hetzelfde zijn als Sahsu en Maran elkaar kruisen.
De cast: Serenay Sarıkaya, Burak Deniz en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Turkije
Video on youtube


*

1985


Te zien vanaf: Zondag 22 januari bij Eén.
Het verhaal: 1985 volgt vrienden Marc, Franky en zijn zus Inge in de turbulente jaren 80. Marc en Franky verruilen hun geboortedorp op het platteland voor Brussel, om een opleiding en carrière bij de rijkswacht, het elitekorps van de ordehandhaving, te volgen. Met grote ambities en veel enthousiasme beginnen ze aan hun opleiding. Maar onverwachts belanden ze in een korps in volle crisis, wanneer het land geteisterd wordt door een reeks brutale overvallen.
De cast: Tijmen Govaerts, Aimé Claeys, Mona Mina Leon, Tom Vermeir, Titus De Voogdt, Ruth Becquart en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: België

*

Accused (US)


Te zien vanaf: Zondag 22 januari bij FOX.
Het verhaal: Elke aflevering van Accused (US) begint in een rechtszaal met de beschuldigden zonder te weten wat hun misdaad is of hoe ze daar terecht zijn gekomen. Het drama wordt verteld vanuit het standpunt van de verdachte.
De cast: Michael Chiklis, Jill Hennessy, Oakes Fegley, Robert Wisdom en vele anderen.
Genre: Juridische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Contra las cuerdas


Te zien vanaf: Woensdag 25 januari bij Netflix.
Het verhaal: Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat in Contra las cuerdas de ring in als een mysterieus personage.
De cast: Scarlet Gruber, Michelle Rodríguez, Alejandra Ley, Caraly Sánchez, Alisson Santiago en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Mexico
Video on youtube


*

Extraordinary


Te zien vanaf: Woensdag 25 januari bij Disney+.
Het verhaal: Extraordinary volgt Jen, een jonge, zelfbewuste vrouw die leeft in een wereld waar iedereen een superkracht heeft... behalve zij.
De cast:Bilal Hasna, Mairéad Tyers, Sofia Oxenham, Siobhan McSweeney, Luke Rollason, Robbie Gee en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Mila no Multiuniverso


Te zien vanaf: Woensdag 25 januari bij Disney+.
Het verhaal: Voor haar zestiende verjaardag krijgt Mila een heel bijzonder cadeau. Mila kan nu heen en weer reizen tussen verschillende parallelle universums om haar moeder, Elis, te zoeken. Maar Mila ontdekt in Mila no Multiuniverso al snel dat de verdwijning van haar moeder nog maar het begin is van het verhaal en haar reis. Sinds Elis ontdekte dat er verschillende universums naast elkaar bestaan, wordt ze opgejaagd door een mysterieuze groep genaamd Os Operadores. Mila moet zich aanpassen aan deze nieuwe en extreem gevaarlijke situatie en krijgt steun van haar vrienden Juliana, Vinícius en Pierre. Samen met hen reist Mila door het enorme multiversum op zoek naar haar moeder Elis. Een ongelooflijk avontuur vol verrassingen en gevaren wacht de vrienden.
De cast: Yuki Sugimoto, Dani Flomin, Laura Luz, Malu Mader, João Victor, Rafaela Mandelli en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Brazilië

*

Poker Face


Te zien vanaf: Donderdag 26 januari bij Peacock.
Het verhaal: Poker Face is een mysterie-van-de-week-serie en volgt Charlie Cale, die een buitengewoon vermogen heeft om vast te stellen wanneer iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda en ontmoet bij elke stop een nieuwe cast van personages en vreemde misdaden die ze niet anders dan kan oplossen.
De cast: Natasha Lyonne, Adrien Brody, Joseph Gordon-Levitt, Ron Perlman, Brandon Micheal Hall en vele anderen.
Genre: Mysterieuze drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Shrinking


Te zien vanaf: Donderdag 26 januari bij Apple TV+.
Het verhaal: In Shrinking begint een rouwtherapeut de regels te overtreden en vertelt zijn cliënten precies wat hij denkt. Zijn opleiding en ethiek negerend, merkt hij dat hij enorme, tumultueuze veranderingen aanbrengt in het leven van mensen … inclusief dat van hemzelf.
De cast: Jason Segel, Harrison Ford, Jessica Williams, Christa Miller, Luke Tennie, Michael Urie en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Wolf Pack


Te zien vanaf: Donderdag 26 januari bij Paramount+.
Het verhaal: Volg in Wolf Pack een tienerjongen en -meisje wiens leven voor altijd verandert wanneer een Californische natuurbrand een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen doet ontwaken en het aanzet tot een aanval op een verkeersopstopping onder de brandende heuvels. Gewond in de chaos worden de jongen en het meisje op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en tot twee andere tieners die zestien jaar eerder door een parkwachter werden geadopteerd na een andere mysterieuze natuurbrand. Als de volle maan opkomt, komen alle vier de tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt - de beet en het bloed van een weerwolf.
De cast: Sarah Michelle Gellar, Armani Jackson, Bella Shepard, Tyler Lawrence Gray, Chloe Rose Robertson, Rodrigo Santoro en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

La chica de nieve


Te zien vanaf: Vrijdag 27 januari bij Netflix.
Het verhaal: Wanneer in La chica de nieve een klein meisje vermist wordt tijdens een optocht in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastbesloten om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
De cast: Milena Smit, Tristán Ulloa, Jose Coronado en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Lockwood & Co.


Te zien vanaf: Vrijdag 27 januari bij Netflix.
Het verhaal: Een meisje met buitengewone paranormale gaven voegt zich in Lockwood & Co. bij twee begaafde tienerjongens bij een klein spookjachtbureau om de vele dodelijke geesten te bestrijden die Londen rondspoken.
De cast: Ruby Stokes, Cameron Chapman, Ali Hadji-Heshmati, Morven Christie en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Watchful Eye


Te zien vanaf: Maandag 30 januari bij Freeform.
Het verhaal: The Watchful Eye volgt Elena Santos, een jonge vrouw met een gecompliceerd verleden, die zich een weg baant naar het werken als inwonende oppas voor een welvarend gezin in Manhattan. Ze komt er snel achter dat iedereen in het mysterieuze gebouw dodelijke geheimen en bijbedoelingen heeft. Wat ze echter niet weten, is dat Elena zelf enkele schokkende geheimen heeft.
De cast: Mariel Molino, Warren Christie, Kelly Bishop, Amy Acker, Jon-Michael Ecker, Lex Lumpkin en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder/family programma’s, animatie en anime, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_tweemaalh
31 dec 2022 11:42 -
Ik ben wel benieuwd naar Beyond Paradise. Death in Paradise is al jaren een leuke serie en dit belooft ook veel goeds
Reageer
avatar_BlackBiker
31 dec 2022 11:44 - 31 dec 2022 11:45
The Rig, The last of Us en misschien Lockwood & Co. en Wolf Pack lijken me wel wat. Die laatste is met "Buffy" en dat is bijna jeugdsentiment :-)

En bedankt weer voor dit mooie lijstje!
Reageer
avatar_Mandy1966
31 dec 2022 13:40
Geen dank, graag gedaan.

Fijne jaarwisseling en een goed 2023
Reageer
avatar_Sproet2jes
31 dec 2022 12:47 -
Stonehouse verheug ik me op. :)
Reageer
avatar_JanWillemK
31 dec 2022 12:54 -
Er zitten wel een aantal interessante series tussen zeg!
Kaleidoscope, The Rig, The Last of Us, That ‘90s Show en Wolf Pack.

En dan 27 januari nog de Teen Wolf film.
Reageer
avatar_Sproet2jes
31 dec 2022 13:02
Jah, daar heb ik ook zin in de Teen Wolf film.!
Reageer
avatar_Futsudo
31 dec 2022 16:00 -
Zeker benieuwd naar The Rig en The Last of Us en dan misschien ook nog Kaleidoscope.
Reageer
avatar_Eik65
02 jan 2023 09:03 -
Ik mis een serie! Black snow 2023🤔
Reageer