Living with Yourself

7,0 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paul Rudd speelt hoofdrol in Netflix-serie Living with Yourself

Paul Rudd speelt de hoofdrol in de nieuwe duistere Netflix-komedieserie Living with Yourself.

Jonathan Dayton en Valerie Faris regisseren de serie, die acht afleveringen krijgt. Rudd zal twee rollen spelen in Living with Yourself. De serie volgt een man die worstelt in het leven, en een nieuwe behandeling ondergaat om een beter persoon te worden. Na de behandeling is hij inderdaad een heel ander mens. Maar dan komt hij zichzelf tegen.

Embed from Getty Images
Paul Rudd

Hoewel Rudd voornamelijk bekend is van speelfilms als Ant-Man and the Wasp was hij recent ook op Netflix te zien in zijn rol als Andy in Wet Hot American Summer: First Day of Camp. De duistere komedie Living With Yourself is bedacht door Timothy Greenberg (The Daily Show), die eveneens aantreedt als showrunner.

Wanneer Living with Yourself te zien is bij Netflix is nog niet bekend. Momenteel worden de castleden gezocht en de opnamen moeten nog van start gaan.
Vorige aflevering
Nice Knowing You
Nice Knowing You
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
woensdag, 15:00