Living with Yourself

7,0 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Living with Yourself in oktober bij Netflix

Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de komedieserie Living with Yourself, met Paul Rudd in de hoofdrol.

Jonathan Dayton en Valerie Faris regisseren de serie, die acht afleveringen krijgt. Rudd zal twee rollen spelen in Living with Yourself. De serie volgt een man die worstelt in het leven, en een nieuwe behandeling ondergaat om een beter persoon te worden. Na de behandeling is hij inderdaad een heel ander mens. Maar dan komt hij zichzelf tegen.

8155 Rudd1
8155 Rudd2

Hoewel Rudd voornamelijk bekend is van speelfilms als Ant-Man and the Wasp was hij recent ook op Netflix te zien in zijn rol als Andy in Wet Hot American Summer: First Day of Camp. De duistere komedie Living With Yourself is bedacht door Timothy Greenberg (The Daily Show), die eveneens aantreedt als showrunner.

Living with Yourself is vanaf vrijdag 18 oktober bij Netflix te bekijken.
Vorige aflevering
Nice Knowing You
Nice Knowing You
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00