Little Fires Everywhere

7.7 / 10
57 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie bingewatch serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
vr 25 december
7
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie mini- en anthologieserie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
do 31 december
9
The CW en FOX komen met een herfstschema. FOX besteld twee series en er zijn series vernieuwd en gecanceld. Première- en startdatums en series die bij andere netwerken worden getoond, kortom weer veel nieuws in de week van 11 tot en met 17 mei.
18 mei 2020
1
Amazon Prime Video gaat de Hulu-serie Little Fires Everywhere in Europa aanbieden. De serie verschijnt eind deze maand op de streamingdienst.
8 mei 2020
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
21 jan 2020
Joshua Jackson zal zich gaan voegen bij de cast van Little Fires Everywhere, samen met de al eerder aangekondigde Reese Whitherspoon en Kerry Washington.
21 mei 2019