Little Fires Everywhere

7.7 / 10
57 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Little Fires Everywhere start in maart bij Hulu

Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.

De serie Little Fires Everywhere is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2017 van Celeste Ng. De cast bestaat uit Reese Whitherspoon, Kerry Washington, Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott en Lexi Underwood.

De serie krijgt acht afleveringen en gaat over de familie Richardson en een raadselachtige moeder en dochter wier leven met elkaar verbonden raakt als de laatste twee in een deel van huis komen te wonen. Hulu heeft inmiddels bekend gemaakt dat de serie Little Fires Everywhere op 18 maart van start zal gaan. Reese Witherspoon heeft onderstaande trailer gedeeld. Daaruit blijkt dat het huis al in brand staat.

Vorige aflevering
Find a Way
Find a Way
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Durrells. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Gisteren, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00