Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Leverage: Redemption.

Seizoen twee van Leverage: Redemption gaat binnenkort van start op Amazon Freevee (voorheen IMDb TV).

Amazon Freevee heeft een startdatum vrijgegeven voor het tweede seizoen van Leverage: Redemption. Drie afleveringen worden er op woensdag 16 november uitgebracht en de resterende tien afleveringen van het seizoen zijn daarna elke week te zien.

Gina Bellman (Leverage), Beth Riesgraf (Stranger Things), Christian Kane (The Librarians (2014)), Aldis Hodge (City On a Hill), Noah Wyle (Falling Skies) en Aleyse Shannon (Charmed (2018)) schitteren in dit vervolg, die net als de originele Leverage-serie draait om een groep mensen die hun verschillende talenten gebruiken om individuen te helpen terug te vechten tegen onrecht. Pierson Fodé (Animal Kingdom (2016)), Alanna Masterson (The Walking Dead), Anand Desai-Barochia (The Outpost), Steve Coulter (P-Valley) en Doug Savant (Desperate Housewives) spelen een gastrol in seizoen twee.

Leverage: Redemption

Amazon Freevee onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Amazon Freevee heeft vandaag de terugkeer aangekondigd van zijn door fans aangedreven overvaldrama Leverage: Redemption, dat op 16 november exclusief in de VS en het VK van start gaat. Leverage: Redemption volgt een Robin Hood-achtig team van criminelen bij het opzetten van uitgebreide zwendelpraktijken tegen rijke en machtige individuen namens klanten die onrecht zijn aangedaan. Het tweede seizoen bestaat uit dertien afleveringen waarvan de eerste drie afleveringen onmiddellijk beschikbaar zijn en elke woensdag een nieuwe aflevering tot de seizoensfinale op 25 januari 2023. Het favoriete eerste seizoen van Leverage: Redemption is ook beschikbaar op aanvraag en als een FAST kanaal op Amazon Freevee.

In seizoen twee stappen zakelijke slechteriken en vuile dealers op de kleine man af in hun zoektocht naar geld en macht en het Leverage-team is terug om hen een lesje te leren. Ongeacht het gevaar, wanneer iemand hulp nodig heeft, bieden ze... macht. Deze keer worden hun criminele vaardigheden op de proef gesteld door alles en iedereen. Van een getrouwd stel dat een marketingzwendel op meerdere niveaus uitvoert en een scheepsmagnaat die bootladingen plastic afval dumpt tot een muziekproducent die zijn positie misbruikt ten opzichte van kwetsbare vrouwen. Dit seizoen komt ook een oude vriend van Sophie onverwacht om de hoek kijken, waardoor ze haar keuzes in twijfel trekt.

In Leverage: Redemption spelen Gina Bellman als Sophie Devereaux, Beth Riesgraf als Parker, Christian Kane als Eliot Spencer, Aldis Hodge als Alec Hardison, Noah Wyle als Harry Wilson en Aleyse Shannon als Breanna Casey. Gaststerren van seizoen twee zijn onder meer Pierson Fodé, Alanna Masterson, Anand Desai-Barochia, Steve Coulter en Doug Savant.

Kate Rorick is co-showrunner en uitvoerend producent, naast co-showrunner en uitvoerend producent Dean Devlin, en uitvoerende producenten Marc Roskin en Rachel Olschan-Wilson van Electric Entertainment. John Rogers en Chris Downey dienden als adviesproducenten.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Crowning Achievement Job (2)
The Crowning Achievement Job (2)
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Leverage: Redemption