Charmed (2018)

7.4 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/34afleveringen/2018 - heden
NetwerkThe CW
2x13 21 februari 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:The CW
Charmed (2018) is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. De serie ging in première op 14 oktober 2018.

Wanneer Melanie "Mel" Vera en haar zus Maggie hun moeder verliezen in een gruwelijk ongeluk, verbrijzelt het hun wereld en bedreigt het hun broer of zus. Dan krijgen ze nog een enorme schok: ze hebben een oudere zus, briljante geneticus Macy, die hun moeder al die jaren geheim hield. Met de emoties van de nieuw herenigde zusters die hoog komen, vertonen alle meisjes plotseling onmogelijke nieuwe vermogens. Maar maak je geen zorgen, er is een volkomen redelijke verklaring voor alles ... ofzo zegt Harry Greenwood wanneer hij de drie zussen samen verzamelt om te laten zien dat ze feitelijk krachtige heksen zijn, net als hun moeder. Het is veel om op te nemen voor de zusters, maar uiteindelijk accepteren ze hun nieuwe bestemming als de Charmed Ones, en hun nieuwe plicht om de mensheid te beschermen tegen de demonen die onder ons lopen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Charmed (2018).

Nieuws (24)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 30 januari
De kerstvakantie is begonnen, dat betekent dat veel series ook even op vakantie gaan. The CW heeft aangekondigd wanneer hun series weer terug zullen keren in 2020.
ma 23 december
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019

Populaire reacties (13)

8
15 dec 2018
Heb een paar afleveringen gezien vind het wel aardig.moet verder kijken of het echt wat is.Heb een hekel eraan als mensen na 1 of 2 afleveringen zeggen van nee dit is niks.Elke serie moet opstarten.Sommige zeer succesvolle series waren in de eerste afleveringen ook niet veel.Geduld is een schone zaak.En vergelijken met een eerder gemaakt serie ervan is ook niet echt redelijk dat was toen en dit is nu tijden en series veranderen nu eenmaal.Zoals sneller naar de kern van het verhaal komen dat komt omdat het eerder genoemde geduld tegenwoordig bijna niet meer aanwezig is.Maar dit is geheel mijn mening.
7
13 mei 2019
Waarom staat er een 23e afl bij samen met de 21e afl?????????

Vergelijkbare series

Charmed
18 stemmen
Supernatural
5 stemmen
Teen Wolf
4 stemmen