Charmed (2018)

7.5 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
4seizoenen/72afleveringen/2018 - heden
NetwerkThe CW
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:The CW
Charmed (2018) is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. De serie ging in première op 14 oktober 2018.

Wanneer Melanie "Mel", Vera en haar zus Maggie hun moeder verliezen in een gruwelijk ongeluk, verbrijzelt het hun wereld en bedreigt het hun broer of zus. Dan krijgen ze nog een enorme schok: ze hebben een oudere zus, briljante geneticus Macy, die hun moeder al die jaren geheim hield. Met de emoties van de nieuw herenigde zusters die hoog komen, vertonen alle meisjes plotseling onmogelijke nieuwe vermogens. Maar maak je geen zorgen, er is een volkomen redelijke verklaring voor alles ... ofzo zegt Harry Greenwood wanneer hij de drie zussen samen verzamelt om te laten zien dat ze feitelijk krachtige heksen zijn, net als hun moeder. Het is veel om op te nemen voor de zusters, maar uiteindelijk accepteren ze hun nieuwe bestemming als de Charmed Ones, en hun nieuwe plicht om de mensheid te beschermen tegen de demonen die onder ons lopen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 19
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4

Populaire reacties (14)

avatar sharky
8
15 dec 2018
Heb een paar afleveringen gezien vind het wel aardig.moet verder kijken of het echt wat is.Heb een hekel eraan als mensen na 1 of 2 afleveringen zeggen van nee dit is niks.Elke serie moet opstarten.Sommige zeer succesvolle series waren in de eerste afleveringen ook niet veel.Geduld is een schone zaak.En vergelijken met een eerder gemaakt serie ervan is ook niet echt redelijk dat was toen en dit is nu tijden en series veranderen nu eenmaal.Zoals sneller naar de kern van het verhaal komen dat komt omdat het eerder genoemde geduld tegenwoordig bijna niet meer aanwezig is.Maar dit is geheel mijn mening.
avatar shortmen
8
18 sep 2020
Deze serie gaat over drie heksen zussen, die door samenwerking veel magische macht hebben. De zussen zijn allemaal verschillend en hebben ook verschillende gaven.
Het begin is wat rommelig en afgeraffeld, maar dat kan de serie op zich wel hebben, omdat alles uit de fantasiekoker komt.
Uiteindelijk kijkt de serie toch wel lekker weg, zonder echt op het puntje van de stoel te komen. Magische wezens, romantische momenten en persoonlijke problemen komen aan bod. De serie ziet er overigens grafisch vrij goed uit.
Ben je fan van het genre, dan lijkt het me geen straf om deze te bekijken.

Vergelijkbare series

Charmed
31 stemmen
Supernatural
10 stemmen
Grimm
9 stemmen
Teen Wolf
8 stemmen
Charmed (2018)