L.A.'s Finest

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Na The CW, NBC, ABC en CBS komt ook FOX met de datums voor hun herfstprogrammering. Ook FOX komt met een pretpakket vol met reality- en spelprogramma's en animatieseries.
vr 28 augustus
1
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zo 2 augustus
FOX heeft nog voor de Comic-Con panel 2020 aangekondigd dat de zondagavond animatieavond blijft en ook wanneer in september deze zondagavond van start zal gaan.
do 23 juli
Tongayi Chirisa (iZombie) krijgt een vaste rol in het tweede seizoen van Another Life. Ook krijgt onder andere Shannon Chan-Ken (Good Trouble) een rol in het seizoen.
do 25 juni
Hoewel de corona-crisis langzaam op zijn retour lijkt te zijn, zijn we nog steeds niet geheel uit de lock down. We mogen alweer een terrasje pakken maar gehele vrijheid is het nog niet. Hieronder het serienieuws uit de week van 8 - 14 juni.
15 jun 2020
1
Spectrum heeft het tweede seizoen van L.A.'s Finest uitgesteld tot later dit jaar.
10 jun 2020
5
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
30 mei 2020
1
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
30 mei 2020
FOX is klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hebben als eerste van de grote vijf het schema aangekondigd voor het aankomend herfstseizoen.
13 mei 2020
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest gaat in juni in première bij Spectrum. Er is ook een trailer naar buiten gebracht.
4 mei 2020