Ku'damm 56

8.5 / 10
90 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
8.5 / 10
2seizoenen/6afleveringen/2016 - heden
NetwerkZDF
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:90 min2016 - heden
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:ZDF
Ku'damm 56 is een Duitse mini-serie van de zender ZDF. De serie ging in première op 20 maart 2016.

Berlijn 1956. Op de traditionele dansschool Galant botsen twee werelden en vindt een bittere strijd plaats tussen preutsheid en emancipatie. Caterina Schöllack, de eigenares van de dansschool en moeder van drie dochters, zoekt voor zichzelf en haar dochters een plek in de traditionele, hiërarchische maatschappij. Twee dochters volgen de wensen van hun moeder: Helga lijkt het uitstekend voor elkaar te hebben na haar huwelijk met de advocaat Wolfgang von Boost en verpleegster Eva zet alles op alles om professor Fassbender aan de haak te slaan. Alleen Monika, de middelste dochter, weigert de gebaande paden te volgen en dompelt zich onder in de opwindende wereld van rock-‘n’-roll.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 2
0 / 3

Recensies (1)

Ku'damm 56 - Seizoen 2 (DVD)

8.5

Nieuws (2)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Ku'damm 56. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
15 aug 2018
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een voucher voor lumiereseries.com. We geven twee vouchers weg. Doe mee en maak kans op deze vouchers! Hoe kan je winnen? Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag...
13 sep 2017
1

Vergelijkbare series