Ku'damm 56

8.5 / 10
90 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Ku'damm 56 (Berlin 59)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Ku'damm 56. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Berlin 59
Berlijn 1959. Drie jaar na de eerste miniserie keren we terug naar Berlijn, naar moeder Caterina Schöllack, eigenaresse van een dansschool, en haar drie dochters die elk op hun manier een eigen leven proberen op te bouwen tijdens het Wirtschaftswunder en de opkomst van de vrouwenbeweging.

Monika probeert het samen met Freddy te maken als muzikant en danseres. Haar conservatieve moeder en manager houdt hen echter voortdurend in het oog. Monika lijkt haar eigen weg te volgen, maar voelt zich niet gelukkig. Ze wil niets liever dan de voogdij terugkrijgen over haar dochtertje Dorli, dat hij haar zus Helga leeft. Ondertussen probeert Helga, die de homoseksualiteit van haar man Wolfgang heeft geaccepteerd, een goede moeder te zijn…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumiere
Taal: Dtuis
Acteurs:
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 15 augustus 2018
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Ku'damm 56:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Ku'damm 56. Hoofdrolspeler Sonja Gerhardt speelt/speelde in nog een serie met een jaartal in de naam. Welke serie is/was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
In the jungle
In the jungle
02x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1