Äkta Människor

7.6 / 10
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2012 - 2014 
NetwerkSVT1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20122014 (Beëindigd)
Netwerk:SVT1
Äkta Människor is een Zweedse sciencefictionserie van de zender SVT1. De serie ging in première op 22 januari 2012.

In Äkta Människor veroveren menselijke robots, zogenaamde hubots, een steeds grotere plaats in de huidige maatschappij. Ze zijn intelligent, gracieus en efficiënt. Niet alleen als personeel zijn ze overal inzetbaar. Naast eenvoudige handelingen kunnen ze ook reanimeren en eerste hulp verlenen. En voor de eenzame avonden zijn er gezelschapshubots. Ook in de seksindustrie weten ze wat van hen verlangd wordt. Terwijl velen deze nieuwe ontwikkeling omarmen en de hubots als werkkrachten, familie of zelfs minnaars in hun hart sluiten, zien anderen de toekomst met angst tegemoet. Wat gebeurt er als de menselijk ogende machines intelligenter blijken? Ook geruchten over zelfstandig opererende groepen hubots, de eerste afrekeningen en wilde groepen die voor elkaar zorgen, jagen de bevolking vrees aan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (10)

avatar gumstarr
7
1 jul 2013
De tv-industrie in Scandinavië is net de knapzak van Douwe Dabbert; bodemloos en er komen alleen maar mooie spullen uit. Real Humans kan gewoon weer in ‘t rijtje Borgen, Forbrydelsen, Bron|Broen.
Worden wij enthousiast van ‘t idee dat we straks samenleven met nauwelijks van mensen te onderscheiden robots die alle klussen voor ons doen waar we zelf geen zin in hebben? Een beetje zoals de Polen, alleen moet je ze dan om de zoveel uur opladen. Zouden we verliefd op ze kunnen worden en ze de vrijheid geven om een eigen leven te leiden? Dat soort vragen dus in Real Humans. Leuk wel.
avatar anonymous
-
19 aug 2017
Naar ik begrijp komt er ook een seizoen 3 aan. Dus dan is de serie niet beeïndigd.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Äkta Människor