KLEM

8.1 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
Peter Rotthier geeft "KLEM - Seizoen 3" een 8.5.
Geschreven door Peter Rotthier op 26 december 2020.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

KLEM - Seizoen 3

Aan het eind van seizoen twee werd Hugo Warmond ontslagen. De financiële expert moet noodgedwongen zijn eigen kantoor opstarten om te overleven en dat loopt niet van een leien dakje. Marius Milner, volgens hem de oorzaak van alle ellende, gaat ondertussen aan de slag als transportbegeleider.

Op het eerste gezicht voor alle twee de heren de perfecte manier om ver van elkaar verwijderd te blijven. Jammer genoeg is de belangrijkste klant van Hugo, Maurice Samuels (Tom Hoffman, Dokter Tinus), ook de man die achter de schermen aan de touwtjes trekt bij het transportbedrijf waar Marius werkt.

Seizoen drie is van bij het begin een stuk spannender en mag je na afloop misschien wel als het beste seizoen beschouwen.

Dat transportbedrijf voert geregeld speciale leveringen uit voor de Samuels en daarvan maakt Marius gebruik van om zichzelf te verrijken. Samuels weet Hugo aan zich te binden door hem op Malta in de val te laten lopen, zodat hij de financiële beslommeringen van de man tot in de puntjes blijft verzorgen.

Wat Samuels niet weet is dat Hugo ondertussen gecontacteerd werd door de politie om undercover info te verzamelen over hem, zodat ze voldoende bewijzen vinden om de witte boord crimineel achter de tralies te krijgen. Aanvankelijk staat Hugo sceptisch ten opzichte van de vraag van de politie. Maar de kans op rehabilitatie wil hij echter niet laten voorbijgaan en uiteindelijk haalt hij alles uit de kast om de val van Samuels te bespoedigen. We hoeven u niet te vertellen dat op deze manier de levens van Hugo en Marius opnieuw verweven worden en ze terug genoodzaakt worden om samen te werken.

© VARA


Met dit derde seizoen haalt KLEM opnieuw het niveau van het eerste seizoen. Niet dat het tweede seizoen slecht was, maar de flow van seizoen één was absoluut niet terug te vinden in seizoen twee. Seizoen drie is in het begin een stuk spannender en mag je na afloop misschien wel als het beste seizoen beschouwen. Daarnaast hebben de makers het verhaal ook mooi afgerond, want na drie seizoenen zit KLEM er definitief op.
Video on youtube
Volg KLEM
Vorige aflevering
Een geheime plek
Een geheime plek
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KoosAnton
28 dec 2020 18:42 -
Van mij krijgt deze serie een 10. Wat een goede acteurs! Jammer dat er geen 4e serie komt.
Reageer
KLEM