Kiss Me First

6.6 / 10
47 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:47 min20182018 (Beëindigd)
Genres:DramaMysterie
Netwerk:Channel 4
Kiss Me First is een Engelse mysterieuze dramaserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 2 april 2018.

Leila is een eenzaam 17-jarig meisje dat verslaafd is aan een fictieve online gaming site genaamd Azana. Tijdens het spelen op het platform ontmoet Leila Tess, een cool en zelfverzekerde Party-Girl dat een duister geheim herbergt. In de echte wereld worden de twee meisjes vrienden, maar nadat Tess verdwijnt besluit Leila de identiteit van haar vriendin aan te nemen en wordt ze daardoor snel opgezogen in het ontrafelen van het mysterie achter haar verdwijning.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kiss Me First.

Nieuws (2)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 24 juni voor je op een rijtje gezet.
25 jun 2018
Kiss Me First is een zesdelige dramaserie van het Engelse Channel 4. Later dit voorjaar gaat Netflix de serie ook vertonen.
13 apr 2018

Populaire reacties (1)

10
21 jul 2018
Voor mij een van de beste series in dit genre. En er zijn er niet veel helaas. Na het boek te hebben gelzen was ik nieuwsgierig. Anders, maar boven verwachting. Mooi, spannend, ontroerend en intrigerend. Een dikke 10 voor de hoofdrolspeelster Tallulah Rose Haddon. Er mag wat mij betreft een tweede seizoen komen.

Vergelijkbare series

Glitch
2 stemmen
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
Dollhouse
1 stem