Delen op social media
Trailer

Kiss Me First

6,6
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Netflix
Te zien op
Looptijd:2018 - ..
Duur:
Netwerk:Channel 4
Genres:DramaMysterie
Kiss Me First is een Engelse mysterieuze dramaserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 2 april 2018.

Leila is een eenzaam 17-jarig meisje dat verslaafd is aan een fictieve online gaming site genaamd Azana. Tijdens het spelen op het platform ontmoet Leila Tess, een cool en zelfverzekerde Party-Girl dat een duister geheim herbergt. In de echte wereld worden de twee meisjes vrienden, maar nadat Tess verdwijnt besluit Leila de identiteit van haar vriendin aan te nemen en wordt ze daardoor snel opgezogen in het ontrafelen van het mysterie achter haar verdwijning.

Acteurs

Nieuws (3)

Populaire reacties (1)

avatar_PhV1960
21 jul 2018 15:06 -
Voor mij een van de beste series in dit genre. En er zijn er niet veel helaas. Na het boek te hebben gelzen was ik nieuwsgierig. Anders, maar boven verwachting. Mooi, spannend, ontroerend en intrigerend. Een dikke 10 voor de hoofdrolspeelster Tallulah Rose Haddon. Er mag wat mij betreft een tweede seizoen komen.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Datum nog onbekend.
01x04
23 april 2018
01x05
30 april 2018
01x06
7 mei 2018
Seizoen 1
0/6

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (5)

Kiss Me First - Trailer
Geplaatst op 15 juli 2018, 18:35
Kiss Me First - Trailer
Kiss Me First - Trailer
Geplaatst op 12 april 2018, 07:56
Kiss Me First - Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.