Kiss Me First

6.6 / 10
47 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Channel 4-serie Kiss Me First binnenkort bij Netflix

Kiss Me First is een zesdelige dramaserie van het Engelse Channel 4. Later dit voorjaar gaat Netflix de serie ook vertonen.

Tallulah Haddon speelt de hoofdrol. Zij was al bekend van het gotische drama Taboo (2017), waarin ze een ondervoede prostituee speelt. De 21-jarige Britse actrice is nu sinds 2 april te zien bij Channel 4 in haar eerste hoofdrol bij Kiss Me First.

Embed from Getty Images
Tallulah Haddon

De serie laat zien dat Tallulah Haddon een charmante, ingetogen uitvoering opvoert als zeer eenzame tiener die troost en gezelschap vindt via haar virtual reality-headset en de weelderige, groene ingebeelde online wereld van Agora.

Live-actie en computergraphics worden in de serie Kiss Me First knap gecombineerd. Het verhaal komt van de Schotse schrijver Bryan Elsley, vooral bekend als mede-bedenker van Britse tienerserie Skins. Wanneer Netflix Kiss Me First gaat vertonen wordt op korte termijn bekend.

Vorige aflevering
You Can Never Go Home
You Can Never Go Home
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56