Kiss Me First

6.7 / 10
47 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Channel 4-serie Kiss Me First binnenkort bij Netflix

Kiss Me First is een zesdelige dramaserie van het Engelse Channel 4. Later dit voorjaar gaat Netflix de serie ook vertonen.

Tallulah Haddon speelt de hoofdrol. Zij was al bekend van het gotische drama Taboo (2017), waarin ze een ondervoede prostituee speelt. De 21-jarige Britse actrice is nu sinds 2 april te zien bij Channel 4 in haar eerste hoofdrol bij Kiss Me First.

Embed from Getty Images
Tallulah Haddon

De serie laat zien dat Tallulah Haddon een charmante, ingetogen uitvoering opvoert als zeer eenzame tiener die troost en gezelschap vindt via haar virtual reality-headset en de weelderige, groene ingebeelde online wereld van Agora.

Live-actie en computergraphics worden in de serie Kiss Me First knap gecombineerd. Het verhaal komt van de Schotse schrijver Bryan Elsley, vooral bekend als mede-bedenker van Britse tienerserie Skins. Wanneer Netflix Kiss Me First gaat vertonen wordt op korte termijn bekend.

Vorige aflevering
You Can Never Go Home
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3