Kiss Me First

6.7 / 10
47 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Channel 4-serie Kiss Me First binnenkort bij Netflix

Kiss Me First is een zesdelige dramaserie van het Engelse Channel 4. Later dit voorjaar gaat Netflix de serie ook vertonen.

Tallulah Haddon speelt de hoofdrol. Zij was al bekend van het gotische drama Taboo (2017), waarin ze een ondervoede prostituee speelt. De 21-jarige Britse actrice is nu sinds 2 april te zien bij Channel 4 in haar eerste hoofdrol bij Kiss Me First.

Embed from Getty Images
Tallulah Haddon

De serie laat zien dat Tallulah Haddon een charmante, ingetogen uitvoering opvoert als zeer eenzame tiener die troost en gezelschap vindt via haar virtual reality-headset en de weelderige, groene ingebeelde online wereld van Agora.

Live-actie en computergraphics worden in de serie Kiss Me First knap gecombineerd. Het verhaal komt van de Schotse schrijver Bryan Elsley, vooral bekend als mede-bedenker van Britse tienerserie Skins. Wanneer Netflix Kiss Me First gaat vertonen wordt op korte termijn bekend.

Vorige aflevering
You Can Never Go Home
You Can Never Go Home
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57