Kevin Can F*** Himself

-
30 min
Dramedy
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:AMC
Kevin Can F*** Himself is een Amerikaanse dramedyserie van de zender AMC. De serie ging in première op 30 november -0001.

Kevin Can F *** Himself onderzoekt het geheime leven van een vrouw waar we allemaal naar keken tijdens het opgroeiden : de sitcom-vrouw. Een schoonheid gecombineerd met een minder aantrekkelijke, minachtende, holbewoner-achtige echtgenoot die een eikel wordt omdat ze een zeurpiet is en hij "grappig" is. Deze serie wil televisieconventie doorbreken en vragen hoe de wereld er door haar ogen uitziet? Deze serie onderzoekt wat er gebeurt als we vragen wat er gebeurt als dit ondersteunende personage wordt gepresenteerd als een echte persoon? En wat als die persoon boos is?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kevin Can F*** Himself.

Nieuws (1)

Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6