Katy Keene

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Riverdale spin-off Katy Keene trailer

Katy Keene is de nieuwe The CW dramaserie die wel een trailer maar nog geen premièredatum heeft.

Lucy Hale speelt de hoofdrol in de Riverdale spin-off Katy Keene. Ashleigh Murray, die in Riverdale Josie McCoy speelt, maakt de overstap naar Katy Keene. De serie is de tweede spin-off van Riverdale na The Chilling Adventures of Sabrina. Alle series zijn gebaseerd op Archie Comics karakters.Hale (foto) speelt de titelrol in Katy Keene, zij werd bekend door haar rol als Aria in Pretty Little Liars. De serie volgt de aspirant-modeontwerper Katy Keene, die Josie McCoy ontmoet, bezig om haar muzikale dromen na te jagen. Hun wereld is bevolkt door gelijkgestemde artiesten, waaronder de mysterieuze socialite Pepper Smith (Julia Chan, Saving Hope) en Broadway-gebonden performer Jorge Lopez (Jonny Beauchamp, Penny Dreadful) - en zijn drag queen alter ego, Ginger.

Er is nog geen premièredatum bekend gemaakt door The CW. Bekijk hieronder de uitgebreide trailer van Katy Keene;

Vorige aflevering
Chapter Eight: It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding)
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03