Katy Keene

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Riverdale spin-off Katy Keene trailer

Katy Keene is de nieuwe The CW dramaserie die wel een trailer maar nog geen premièredatum heeft.

Lucy Hale speelt de hoofdrol in de Riverdale spin-off Katy Keene. Ashleigh Murray, die in Riverdale Josie McCoy speelt, maakt de overstap naar Katy Keene. De serie is de tweede spin-off van Riverdale na The Chilling Adventures of Sabrina. Alle series zijn gebaseerd op Archie Comics karakters.Hale (foto) speelt de titelrol in Katy Keene, zij werd bekend door haar rol als Aria in Pretty Little Liars. De serie volgt de aspirant-modeontwerper Katy Keene, die Josie McCoy ontmoet, bezig om haar muzikale dromen na te jagen. Hun wereld is bevolkt door gelijkgestemde artiesten, waaronder de mysterieuze socialite Pepper Smith (Julia Chan, Saving Hope) en Broadway-gebonden performer Jorge Lopez (Jonny Beauchamp, Penny Dreadful) - en zijn drag queen alter ego, Ginger.

Er is nog geen premièredatum bekend gemaakt door The CW. Bekijk hieronder de uitgebreide trailer van Katy Keene;

Vorige aflevering
Chapter Three: What Becomes of the Brokenhearted
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00