Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt series Batwoman, Katy Keene en Nancy Drew

The CW bestelt series Batwoman, Katy Keene en Nancy Drew

The CW heeft drie series waarvan eerder een pilot was gemaakt definitief besteld. Het gaat om Batwoman, Katy Keene en Nancy Drew (2019).
Verder heeft The CW besloten dat de serie Jane the Novela er niet gaat komen. Dat zou een spin-off van de populaire CW-serie Jane the Virgin worden.

De spin-off die Gina Rodriguez ontwikkelde van haar serie Jane the Virgin wordt voorlopig niet geproduceerd. The CW bestelde eerder een pilot van de serie, maar gaat niet verder met het project. De serie, die de actrice verzon met andere Jane the Virgin-bedenker Jennie Snyder Urman, zou Jane the Novela gaan heten. Het idee was dat elk seizoen van de serie het verhaal zou vertellen uit één van de boeken van Jane Villanueva, de hoofdpersoon van Jane the Virgin.

Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane (Ruby Rose) als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.


Katy Keene is een spin-off van Riverdale en gebaseerd op een karakter van Archie Comics. De serie volgt de aspirant-modeontwerper Katy Keene (Lucy Hale), die Josie McCoy (Ashleigh Murray) ontmoet, bezig om haar muzikale dromen na te jagen. Hun wereld is bevolkt door geestverwante artiesten, waaronder de mysterieuze socialite Pepper Smith (Julia Chan) en Broadway-gebonden performer Jorge Lopez - en zijn drag queen alter ego, Ginger (Jonny Beauchamp).

Nancy Drew (2019) speelt zich af in de zomer nadat Nancy (Kennedy McMann) is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld.

De drie series zullen verschijnen in het seizoen 2019/2020, zo heeft The CW gemeld.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten