Katy Keene

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Katy Keene gecanceld door The CW

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.

Er komt geen tweede seizoen van Katy Keene, dat heeft The CW bekend gemaakt. De serie ging afgelopen februari in première bij het netwerk. Katy Keene is een spin-off van Riverdale en is gebaseerd op een karakter van Archie Comics. De serie is afkomstig van Warner Bros. Television, die nu kijkt of de serie bij een andere partij terecht kan.

Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) and Michael Grassi (Riverdale) schreven Katy Keene. De serie volgt de aspirant-modeontwerper Katy Keene (Lucy Hale, Pretty Little Liars), singersongwriter Josie McCoy (Ashleigh Murray, Riverdale), artiest Jorge Lopez (Jonny Beauchamp, Penny Dreadful) en It Girl Pepper Smith (Julia Chan, Saving Hope), terwijl ze hun dromen najagen in New York.

Vorige aflevering
Chapter Thirteen: Come Together
Chapter Thirteen: Come Together
01x13
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1