Jinn

6.8 / 10
60 min
Fantasy, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
Jinn is een Arabische bovennatuurlijk fantasyserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 13 juni 2019.

Jinn wordt beschreven als een 'eigentijds', bovennatuurlijk fantasyserie gericht op jonge Arabische personages dat een groep tieners volgt, wiens levens worden verstoord wanneer een spirituele figuur voor hen verschijnt in de oude stad Petra. Ze moeten proberen de Jinn te stoppen die de wereld wil vernietigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jinn.

Nieuws (8)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
10 jun 2019
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2019

Vergelijkbare series