Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix kondigt premièredatum aan van Jinn

Naast de premièredatum heeft Netflix ook een trailer vrijgegeven van de bovennatuurlijke fantasyserie Jinn.

In augustus 2018 meldde MijnSerie al dat de opnames van de eerste Arabische Netflix serie van start waren gegaan. Nu heeft de streamingdienst een trailer uitgebracht en de premièredatum aangekondigd voor de serie over een groep studenten die gevangen worden tussen de strijd van twee Jinns.“Dit is een geweldige kans om Arabische jongeren op een unieke manier te portretteren. Het niveau van authenticiteit dat Netflix probeert te bereiken met deze show is absoluut wat mij het meest aantrok om deel uit te maken van dit project,” vertelde regisseur Mir-Jean Bou Chaaya.

Erik Barmack, vicepresident van internationale originele series bij Netflix vulde aan: “We zijn heel blij dat we met zoveel verschillende nieuwe talenten kunnen werken om onze eerste originele Arabische serie in het Midden-Oosten te lanceren. We zijn erg enthousiast om dit verhaal voor een wereldwijd publiek te brengen en de Arabische jeugd en cultuur te omarmen.”

De vijfdelige serie Jinn zal op 13 juni 2019 in première gaan bij de streamingdienst. De serie is onder andere opgenomen in Jordanië. De korte synopsis luidt als volgt: Op een schoolreis naar Petra betreden twee Jinns, één goed en één slecht, de aarde. Hierdoor verandert de middelbare school in een bovennatuurlijk slagveld.

Ga jij naar de eerste Arabische Netflix serie kijken?


Vorige aflevering
Careful What You Wish For
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst