Jinn

6.7 / 10
60 min
Fantasy, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix kondigt premièredatum aan van Jinn

Naast de premièredatum heeft Netflix ook een trailer vrijgegeven van de bovennatuurlijke fantasyserie Jinn.

In augustus 2018 meldde MijnSerie al dat de opnames van de eerste Arabische Netflix serie van start waren gegaan. Nu heeft de streamingdienst een trailer uitgebracht en de premièredatum aangekondigd voor de serie over een groep studenten die gevangen worden tussen de strijd van twee Jinns.“Dit is een geweldige kans om Arabische jongeren op een unieke manier te portretteren. Het niveau van authenticiteit dat Netflix probeert te bereiken met deze show is absoluut wat mij het meest aantrok om deel uit te maken van dit project,” vertelde regisseur Mir-Jean Bou Chaaya.

Erik Barmack, vicepresident van internationale originele series bij Netflix vulde aan: “We zijn heel blij dat we met zoveel verschillende nieuwe talenten kunnen werken om onze eerste originele Arabische serie in het Midden-Oosten te lanceren. We zijn erg enthousiast om dit verhaal voor een wereldwijd publiek te brengen en de Arabische jeugd en cultuur te omarmen.”

De vijfdelige serie Jinn zal op 13 juni 2019 in première gaan bij de streamingdienst. De serie is onder andere opgenomen in Jordanië. De korte synopsis luidt als volgt: Op een schoolreis naar Petra betreden twee Jinns, één goed en één slecht, de aarde. Hierdoor verandert de middelbare school in een bovennatuurlijk slagveld.

Ga jij naar de eerste Arabische Netflix serie kijken?


Vorige aflevering
Careful What You Wish For
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september werden ’s avonds in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles, California voor de 71ste keer de Emmy Awards uitgereikt.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
Vandaag, 09:00
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Gisteren, 09:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
zaterdag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
zaterdag, 10:00