Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames van Jinn gestart, cast bekend gemaakt

De opnames van het eerste seizoen van de eerste Arabische serie van Netflix, Jinn, zijn van start gegaan in Jordanië. Tevens is de cast onthuld van de zesdelige bovennatuurlijke dramaserie.

Al in februari 2018 meldde MijnSerie dat Netflix met zijn eerste Arabische Original Serie zou gaan komen. Nu is bekend dat de opnames van de bovennatuurlijke serie in Jordanië van start zijn gegaan en wie er in mee gaan spelen.

Salma Malhas gaat Mira spelen, een rebelse tiener die nog steeds kapot is door het verlies van haar moeder. Zij leert weer lief te hebben als ze Keras ontmoet, gespeeld door Hamza Abu Eqab, de Jinn die de taak heeft om gewelddadige Jinns te bewaken. Sultan Alkhalil kruipt in de huid van Yassin die worstelt met de wereld waarin alles tegen lijkt te zitten, hij sluit een bovennatuurlijke vriendschap met Vera, gespeeld soor Aysha Shahalthough, die op een pad is van wraak, koste wat het kost. Mira krijgt gezelschap van Fahed (Yaser Al Hadi) en Layla (Ban Halaweh) in het gevecht om Yassin te redden van de meedogenloze Vera voor het te laat is.

6056 JinnMet dank aan Netflix

“Bij Netflix zijn we altijd op zoek naar lokale verhalen met een interessant en realiseerbaar perspectief om ze naar schermen over de hele wereld te brengen," zei Erik Barmack, de vicepresident internationale originele serie bij Netflix. "Met Jinn proberen we een fantasieserie te maken over jonge mensen in het Midden-Oosten in het Arabisch die echt en authentiek is en boordevol actie zit. Deze Netflix-serie zit boordevol intriges, avontuur en verbazingwekkende verhalen uit Jordanië en voor ons publiek over de hele wereld.”

Jinn zal in 2019 wereldwijd in première gaan bij Netflix.
Vorige aflevering
Careful What You Wish For
Careful What You Wish For
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Jinn