Jennifer Falls

5.9 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkTV Land
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:TV Land
Jennifer Falls is een Amerikaanse komedie serie van de zender TV Land. De serie ging in première op 4 juni 2014.

De serie gaat over Jennifer Doyle, een voormalige CEO die alles is kwijt geraakt en nu op het dieptepunt van haar leven zit. Met haar tienerdochter op sleeptouw trekt Jennifer in bij haar moeder en solliciteert naar een baan als barvrouw in de kroeg van haar onderdanige broer en passief-agressieve schoonzus als laatste redmiddel. Daar wordt ze herenigd met haar voormalige beste vriend, die uiteindelijk nogal wraakzuchtig blijkt te zijn. Maar achter de wolken schijnt de zon: vanaf hier kan het alleen nog maar beter worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jennifer Falls.

Nieuws (1)

Weekend! Heb jij de week weer overleefd? Premièreweek is al zwaar op zichzelf, maar als je dan ook nog alle tweede afleveringen moet kijken naast de nieuwe pilots én je reguliere terugkerende series? Pfieuw, over...
5 okt 2014