Jekyll & Hyde

7.1 / 10
48 min
Actie, Drama, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:48 min20152015 (Beëindigd)
Genres:ActieDramaAvontuur
Netwerk:ITV
Jekyll & Hyde is een Engelse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 15 oktober 2015.

Jekyll & Hyde gaat over de kleinzoon van de oorspronkelijke Dr. Jekyll. Deze kleindzoon is een jonge, gevoelige man, wiens 'Hyde' een zelfverzekerde, moedige superheld is die van wanten weet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jekyll & Hyde.

Nieuws (2)

In het Noorden kon niemand de deur uit zonder schaatsen onder te binden en in het Zuiden leek het nog steeds op herfst. Grote weersverschillen deze week in ons kleine landje. Voor sommigen was het dikke pret om te...
11 jan 2016
5
Vanwege de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs hebben enkele omroepen/netwerken besloten om afleveringen om te wisselen of uit te stellen. Dit is onder andere gebeurd bij Supergirl, Legends (2014), Saving Hope,...
23 nov 2015
4

Populaire reacties (1)

-
16 mrt 2016
Aanvankelijk leek het me niet echt wat omdat 'Jekyll and Hyde' nogal uitgekauwd is in tv-series. Het is echter een leuke variatie op dit thema en het werd gaandeweg steeds spannender, Vind die hoofdrolspeler geweldig. Erg jammer dat het is gecancelled.

Vergelijkbare series

The Blacklist
4 stemmen
Ripper Street
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Lost
1 stem