Jackass

7.5 / 10
24 min
Comedy, Reality
Volg deze serie
7.5 / 10
3seizoenen/27afleveringen/2000 - 2014 
NetwerkMTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20002014 (Beëindigd)
Genres:ComedyReality
Netwerk:MTV
Jackass is een Amerikaanse komische realityserie van de zender MTV. De serie ging in première op 12 april 2000.

Jackass is grotendeels ontstaan uit het skateboardtijdschrift Big Brother Magazine, waarvoor onder anderen Jeff Tremaine, Rick Kosick en Chris Pontius werkten, met bijdrages van Johnny Knoxville en Dave England. De filmpjes die zij maakten, waarin Jason "Wee-Man"Acuña als professionele skateboarder vaak een rol had, gaf Jeff Tremaine het idee een serie van soortgelijke filmpjes te maken. Hij stelde dit concept voor aan zijn vriend Spike Jonze, die ervoor zorgde dat MTV interesse kreeg in het concept.

De mannen van Big Brother Magazine kregen de skate- en stuntfilmpjes van de CKY Crew te zien, waarin Bam Margera, Ryan Dunn, Brandon DiCamillo en Raab Himself de hoofdrollen hadden. Zij sloten zich aan bij de groep stuntmannen die aan het filmen waren voor wat later Jackass zou worden. Tenslotte werden Steve-O (een clown uit Florida) en Ehren McGhehey (als vriend van Dave England) ook lid van de groep, en werd Preston Lacy bij een castingsessie uit 5000 man gekozen omdat hij 4 bananen met schil kon eten.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 11
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jackass.

Vergelijkbare series

Jackass