Ivalo

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkYLE
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:YLE
Ivalo is een Finse misdaadserie van de zender YLE. De serie ging in première op 21 december 2018.

Arctic Circle speelt zich af in de buurt van de Noordpool op de ijzige landschappen van het Finse Lapland. In een oude hut vindt de Finse inspecteur Nina Kautsalo een stervende prostituee. Zij blijkt besmet te zijn met een virus. Het onderzoek brengt haar samen met de Duitse viroloog Thomas Lorenz. Samen gaan ze op zoek naar de oorzaak van deze besmetting....
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ivalo.

Nieuws (3)

Het tweede seizoen van de Finse misdaadserie Karppi (ook bekend als Deadwind) is vanaf juli te bekijken bij Netflix.
ma 22 juni
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
23 mrt 2020
5
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
15 mrt 2019
2

Populaire reacties (3)

10
27 apr 2019
Geweldige serie, hoop dat er nog meer seizoenen volgen.
10
05 mei 2019
Heb de reeks opgenomen van een Nederlandse zender, maar er zijn maar 5 afleveringen uitgezonden, weet iemand wanneer de volgende 5 komen?

Vergelijkbare series