Ivalo

7.7 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Ivalo
In een verlaten boerderij in Lapland wordt een vrouw meer dood dan levend aangetroffen.
Ze blijkt ontvoerd te zijn. Als in haar bloed een gevaarlijk virus wordt gevonden, gaan politieagente Nina Kautsalo en de Duitse viroloog Thomas Lorenz samen op onderzoek uit. Niet alleen moeten de daders gevonden worden, ook de bevolking van het stadje Ivalo moet tegen het virus worden beschermd.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Fins/Duits/Engels
Acteurs: Lina Kuustonen, Maximilian Brückner, Pihla Viitala, Anna Ackerman en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Ivalo:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De regisseur van Ivalo is Hannu Salonen. Hij werkte in een andere serie samen met hoofdrolspeler Maximilian Brückner. In welke serie was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Venla
Venla
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
03 mrt 2021 23:19 -
GRraag meegedaan
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1