Is Er Een Dokter In De Zaal

7.4 / 10
45 min
Komedie, Spelprogramma
Volg deze serie
7.4 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2019 - heden
NetwerkRTL 4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:RTL 4
Is Er Een Dokter In De Zaal is een Nederlands/Belgisch komisch spelprogramma van de zender RTL 4 en Eén (VRT). De serie ging in première op 24 januari 2019.

Terwijl sommige mensen in hun vrije tijd boeken lezen, leest Philippe bijsluiters van medicijnen en zoekt hij het internet af voor de nieuwste healthy ontwikkelingen. In Is Er Een Dokter In De Zaal? gaat hij samen met vier bekende deelnemers op zoek naar antwoorden op de meeste diverse gezondheidsvragen. In teams van twee proberen ze op eigen kracht de vragen te beantwoorden. Lukt dit ze niet, kunnen ze het publiek om hulp vragen via de vraag: 'is er een dokter in de zaal?'
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Is Er Een Dokter In De Zaal.

Nieuws (1)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 14 tot en met 20 januari 2019 voor je op een rijtje gezet.
21 jan 2019