Interview with the Vampire

7.6 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ben Daniels gecast in tweede seizoen Anne Rice's Interview with the Vampire

Ben Daniels (Foundation (2021)) is gecast in een vaste rol in het komende tweede seizoen van Anne Rice's Interview with the Vampire op AMC.

De hedendaagse bewerking van Rice's gotische roman volgt Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Lestat de Lioncourt (Sam Reid) en Claudia's (Bailey Bass) verhaal over liefde en onsterfelijkheid, zoals verteld aan journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian).

De serie is gebaseerd op het boek van Rice, dat in 1994 werd verfilmd met Tom Cruise en Brad Pitt.Daniels (foto) speelt Santiago, de leidende vampier van het Theatre des Vampires die de Amerikaanse vampiers Louis en Claudia steeds meer wantrouwt. Hij heeft onlangs de opnames van het tweede seizoen van Apple's Foundation (2021), tegenover Lee Pace en Jared Harris, afgerond. Zijn recente werk omvat Jupiter's Legacy voor Netflix en een rol als Lord Snowden in The Crown. Andere televisierollen omvatten Fox's The Exorcist en Starz's Flesh and Bone.

Rolin Jones (Perry Mason (2020)) fungeert als bedenker, showrunner en schrijver van Interview with the Vampire. Het tweede seizoen van acht afleveringen speelt zich af in Praag. De met een Oscar- en Emmy Award bekroonde producent Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul) en Jones zijn de uitvoerende producenten. Anne en Christopher Rice fungeren als niet-schrijvende producenten.

AMC Networks verwierf de rechten op de werken van Rice in 2020 met Interview with the Vampire als de eerste titel die werd ontwikkeld en groen licht kreeg voor een serie. De tweede serie, Anne Rice's Mayfair Witches, met Alexandra Daddario, Jack Huston, Tongayi Chirisa en Harry Hamlin, is verlengd voor een tweede seizoen. Een premièredatum is nog niet bekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Thing Lay Still
The Thing Lay Still
01x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire