Interview with the Vampire

-
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

AMC geeft trailer en poster vrij van Anne Rice's Interview with the Vampire

Volgende maand verschijnt op AMC Anne Rice's Interview with the Vampire. De zender heeft nu een nieuwe trailer gedeeld van de nieuwste bewerking van Rice's populaire vampierroman.

De Amerikaanse televisiezender AMC heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven van de aankomende, bloeddorstige vampierserie Anne Rice's Interview with the Vampire. Onder meer Sam Reid, Eric Bogosian en Bailey Bass zullen rollen vertolken in de serie die op 2 oktober in première zal gaan.

AMC onthulde in een persbericht het volgende over de aanstaande serie:

"Vandaag heeft AMC een nieuwe trailer en een poster vrijgegeven voor de langverwachte serie Anne Rice's Interview with the Vampire, die meteen na The Walking Dead op zondag 2 oktober in première zal gaan. De eerste twee afleveringen zullen direct dezelfde avond beschikbaar zijn op AMC+.

Interview with the Vampire

Anne Rice's Interview with the Vampire is een sensuele, hedendaagse hervertelling van Rice's revolutionaire, gotische roman en volgt de levens van Louis de Pointe de Lac (Jacob Anderson, Game of Thrones), Lestat de Lioncourt (Sam Reid, The Newsreader) en Claudia (Bailey Bass, Law & Order: Special Victims Unit) in dit epische verhaal van liefde, bloed en de gevaren van onsterfelijkheid zoals verteld aan de journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian, Billions). Zich verzettend tegen de beperkingen van het leven als zwarte man in het New Orleans van 1900, vindt Louis het onmogelijk om het aanbod van de vurige Lestat de Lioncourt te weerstaan: zich bij hem aansluiten als zijn vampiergezelschap. Maar Louis's vergiftigde nieuwe krachten komen met een gewelddadige prijs en de introductie van Lestat's nieuwste volgeling, kindvampier Claudia, zet hen al snel op een decennialange weg van wraak en boetedoening.

De serie is uitvoerend geproduceerd door de bekroonde producer Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul, Halt & Catch Fire, Rectify), maker en showrunner Rolin Jones (Perry Mason (2020), Friday Night Lights), samen met Christopher Rice en wijlen Anne Rice. Het eerste seizoen zal uit zeven afleveringen bestaan en de veelgeprezen regisseur Alan Taylor regisseert de eerste twee afleveringen. Hij is tevens uitvoerend producent."

Wanneer en waar de serie in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Interview with the Vampire