Informer

7.3 / 10
59 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
NPO Start Plus
Looptijd:59 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:BBC One
Informer is een Engelse thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 16 oktober 2018.

Wanneer Raza wordt gearresteerd, identificeren Gabe en zijn partner Holly hem als potentiële informant voor de Londense terrorismebestrijdingseenheid en dwingen hem om voor hen te werken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

Informer - Seizoen 1

8

Informer - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (7)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
di 24 maart
5
Ook voor de maand mei 2019 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 apr 2019
2
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 1 tot en met 7 april voor je op een rijtje gezet.
8 apr 2019

Vergelijkbare series

Killing Eve
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem