In Vlaamse velden

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkEén
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Eén
In Vlaamse Velden is een Vlaamse serie die in 2014 in première ging op Één.

In Vlaamse Velden vertelt in 10 afleveringen het verhaal van de Gentse familie Boesman die probeert te overleven tijdens de Eerste Wereldoorlog. De focus ligt op de vijf familieleden die gedurende vier jaar elk hun eigen oorlog meemaken. Centraal in het verhaal staat de 15-jarige Marie, een naïeve puber die door haar ervaringen in de oorlog, ontpopt tot een gelouterde, volwassen vrouw die gelooft in de toekomst. De echte impact van de oorlog wordt voor de familie pas echt voelbaar wanneer de Duitsers hun huis bezetten. Vader Philippe, gynaecoloog, ziet zijn kans om professor te worden in de door de Duitse bezetter gesteunde Vlaamse universiteit. Moeder Virginie probeert zo goed en zo kwaad mogelijk als het kan haar gezin bijeen te houden, maar de oorlog drijft hen uit elkaar. Marie's oudste broer Vincent vecht mee aan het front, uit idealisme...en zal daarvoor een zware prijs
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

In Vlaamse velden - Complete serie

7.5

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
1 apr 2019
Ook voor de maand april hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 mrt 2019
2
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
16 okt 2018

Vergelijkbare series

The Pacific
2 stemmen
M*A*S*H
1 stem
Witse
1 stem