iCarly

7.9 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
10 jan 2014 16:17 - 22 sep 2021 04:48
I love iCarly!
Ik vind alle series van Dan Schneider (@danwarp producer) super!
Veel mensen vinden het vreselijk dat iCarly gestopt is en zeggen dat Dan dat heeft gedaan, maar dat is niet zo. Dan vond het zelf ook niet leuk. Maar de meeste series maken ongeveer 60 afleveringen (bijv. victorious) maarhwt is dat al heel bijzonder dat iCarly 150 afleveringen heeft. Dan heeft nu een nieuww serie: Sam and Cat. Sam and Cat is een dubbele spin-off, dat is nog nooit gedaan. Dit gaat over Sam van iCarly en Cat van victorious. In aflevering 2 van Sam and Cat gaat het over een televisie serie die stopt en Cat wordt boos op de producer, maar hij Sam zegt dat een producer daar niks aan kan doen. Dan zegt dus eigenlijk door middel van Sam and Cat dat het niet zijn schuld is dat iCarly en victorious is gestopt. Dat is waarom ik de series van Dan zo geweldig vind! Want Dan heeft altijd dat soort leuke dingen in zijn series.
Reageer
avatar_seriefan90
-
29 dec 2011 11:44 -
waardeloze kinderachtige serie zeg bah walgelijk.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar anonymous
02x16
anonymous
16 jun 03:04
super tof ik wil deze nu zo graag weer zien kon dta maar iemAND ENE IEDEE het is zo een leuek vwecht scene
Avatar anonymous
04x08
anonymous
16 feb 18:12
ik heb hem nog niet gezien...
Avatar anonymous
05x05
anonymous
12 dec 16:42
`t is en vette serrie
Avatar anonymous
01x01
anonymous
26 jul 11:38
icarly is het fijnste van de wereld
iCarly