Hunters (2020)

7.8 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon heeft trailer en startdatum voor Hunters (2020)

Hunters (2020) is een nieuwe dramaserie van Amazon Prime Video. Er is nu een startdatum bekend en bovendien is er een trailer verschenen.

Eerder werd al bekend dat de 78-jarige acteur Al Pacino een hoofdrol heeft in de nieuwe dramaserie Hunters (2020) van Amazon, die aanvankelijk de titel The Hunt had.

Hunters (2020) draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken. De regie van Hunters (2020) is in handen van Jordan Peele.

Acteurs die meespelen naast Al Pacino zijn Dylan Baker (Spider-Man), Saul Rubinek (Warehouse 13), Catherine Tate (Doctor Who), Greg Austin (Class), Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) en Tiffany Boone (Once Upon a Time). De serie Hunters (2020) krijgt tien afleveringen. Amazon heeft gemeld dat de serie 21 februari van start zal gaan. Ook is onderstaande trailer verschenen.

Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 jan 2020 12:10 -
Jordan Peele, Al Pacino, The Talking Heads en een gave trailer...
Deze gaat op mijn Kijklijst.
Reageer

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00