Hunters (2020)

7.9 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon heeft trailer en startdatum voor Hunters (2020)

Hunters (2020) is een nieuwe dramaserie van Amazon Prime Video. Er is nu een startdatum bekend en bovendien is er een trailer verschenen.

Eerder werd al bekend dat de 78-jarige acteur Al Pacino een hoofdrol heeft in de nieuwe dramaserie Hunters (2020) van Amazon, die aanvankelijk de titel The Hunt had.

Hunters (2020) draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken. De regie van Hunters (2020) is in handen van Jordan Peele.

Acteurs die meespelen naast Al Pacino zijn Dylan Baker (Spider-Man), Saul Rubinek (Warehouse 13), Catherine Tate (Doctor Who), Greg Austin (Class), Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) en Tiffany Boone (Once Upon a Time). De serie Hunters (2020) krijgt tien afleveringen. Amazon heeft gemeld dat de serie 21 februari van start zal gaan. Ook is onderstaande trailer verschenen.

Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 jan 2020 12:10 -
Jordan Peele, Al Pacino, The Talking Heads en een gave trailer...
Deze gaat op mijn Kijklijst.
Reageer

Laatste nieuws

NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00
Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Gisteren, 14:00
4
Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.
Gisteren, 12:00
5
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
dinsdag, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
dinsdag, 15:00