Hunters (2020)

7.9 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon heeft trailer en startdatum voor Hunters (2020)

Hunters (2020) is een nieuwe dramaserie van Amazon Prime Video. Er is nu een startdatum bekend en bovendien is er een trailer verschenen.

Eerder werd al bekend dat de 78-jarige acteur Al Pacino een hoofdrol heeft in de nieuwe dramaserie Hunters (2020) van Amazon, die aanvankelijk de titel The Hunt had.

Hunters (2020) draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken. De regie van Hunters (2020) is in handen van Jordan Peele.

Acteurs die meespelen naast Al Pacino zijn Dylan Baker (Spider-Man), Saul Rubinek (Warehouse 13), Catherine Tate (Doctor Who), Greg Austin (Class), Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) en Tiffany Boone (Once Upon a Time). De serie Hunters (2020) krijgt tien afleveringen. Amazon heeft gemeld dat de serie 21 februari van start zal gaan. Ook is onderstaande trailer verschenen.

Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 jan 2020 12:10 -
Jordan Peele, Al Pacino, The Talking Heads en een gave trailer...
Deze gaat op mijn Kijklijst.
Reageer

Laatste nieuws

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Gisteren, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Gisteren, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Gisteren, 14:00
Het vierde seizoen van The Resident, dat nog geen startdatum heeft, krijgt er een castlid bij. Conrad Ricamora zal Dr. Jake Wong gaan spelen.
Gisteren, 13:00
1
Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00