Hunters (2020)

7.9 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Jennifer Jason Leigh in tweede seizoen Hunters (2020)

Jennifer Jason Leigh (Atypical) is gecast voor een hoofdrol in het tweede seizoen van Hunters. Het is nog niet bekend of Al Pacino terugkeert in de misdaadserie.

Jennifer Jason Leigh (Atypical) zal in het tweede seizoen van Hunters (2020) te zien zijn als Chava, een top-nazi-jager. Ze voegt zich bij Logan Lerman (Jack & Bobby) en Jerrika Hinton (Grey's Anatomy), die ook al een rol vervulden in het eerste seizoen. Al Pacino (Angels in America) speelde ook een hoofdrol in het eerste seizoen, maar het is nog niet bekend of hij ook zal terugkeren. De makers houden daarnaast nog geheim welk verhaal het tweede seizoen zal vertellen.

Het eerste seizoen draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
De serie werd bedacht door David Weil (The Twilight Zone (2002)), hij zal ook voor het tweede seizoen dienen als showrunner. Jordan Peele (Big Mouth) dient als uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
06 apr 2021 16:20 -
Als het tweede seizoen een vervolg wordt op het eerste, dan kan Al Pacino helemaal niet meer terug keren.
Het eerste seizoen vond ik goed beginnen, maar het gleed nogal af qua verhaal en uiteindelijk vond ik het zwak en nogal gezocht eindigen. Ik heb weinig goede hoop voor een tweede seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
2
Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.
woensdag, 13:00