Angels in America

6.8 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
6.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2003 - 2003 
NetwerkHBO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20032003 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:HBO
Angels in America is een Amerikaanse miniserie van de zender HBO. De serie ging in première op 7 december 2003.

Verfilming van het met een Pulitzer Prize bekroonde toneelstuk van Tony Kushner. Het is 1985, Ronald Reagan is president en AIDS treft de homoseksuele gemeenschap. Prior Walton vertelt zijn geliefde Lou, waar hij al 4 jaar mee samen is, dat hij ziek is. Lou verlaat Prior. Echter, hoe zieker en eenzamer Prior wordt, hoe meer spijt Lou krijgt van zijn beslissing. Tijdens een nacht vol hallucinaties krijgt Prior bezoek van een engel die hem uitnodigt een profeet van de dood te worden. Ergens verderop in Manhattan wordt Joe Pitt, een advocaat die zowel mormoon als republikein is, door de rechtse Roy Cohn gedwongen een baan te nemen bij het ministerie van justitie. Zowel Pitt als Cohn hebben geheimen die ze liever niet prijsgeven, Pitt vanwege schaamte en zijn geloof en Cohn omdat hij zijn macht wil behouden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Angels in America.

Nieuws (3)

Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Eerder werd al bekend dat de 78-jarige acteur Al Pacino een hoofdrol krijgt in de nieuwe dramaserie The Hunt (2019) van Amazon.
13 feb 2019
Amazon is in gesprek met Al Pacino voor een rol in een dramaserie. De 78-jarige acteur is in beeld voor de hoofdrol in The Hunt (2019).
12 jan 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem