Hunters (2020)

7.9 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Hunters vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.

Amazon heeft een tweede seizoen van Hunters (2020) besteld. De serie, die door David Weil (The Twilight Zone (2002)) werd bedacht, ging 21 februari in première. Al Pacino (Angels in America), Logan Lerman (Jack & Bobby) en Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) spelen de hoofdrol in de Amerikaanse misdaadserie, die te zien is bij Amazon Prime Video.

“Ik ben Jen en de Amazon familie heel erg dankbaar voor hun buitengewone steun aan Hunters (2020). Samen met onze prachtige cast, ongelooflijke crew, briljante schrijvers en producenten, wil ik graag het volgende hoofdstuk van Hunters met iedereen delen.” zei bedenker David Weil.Hunters draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 aug 2020 13:15 -
Dit nieuws laat me redelijk koud. Om te beginnen zullen een aantal hoofdrol spelers niet terugkeren. En daarnaast vond ik het verhaal in seizoen 1 afgerond. Bovendien vond ik dat de serie goed begon maar zwak eindigde. Dat is natuurlijk een persoonlijke mening, maar hierdoor sta ik niet gelijk te springen van enthousiasme.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03