Hunters (2020)

7.9 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Hunters vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.

Amazon heeft een tweede seizoen van Hunters (2020) besteld. De serie, die door David Weil (The Twilight Zone (2002)) werd bedacht, ging 21 februari in première. Al Pacino (Angels in America), Logan Lerman (Jack & Bobby) en Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) spelen de hoofdrol in de Amerikaanse misdaadserie, die te zien is bij Amazon Prime Video.

“Ik ben Jen en de Amazon familie heel erg dankbaar voor hun buitengewone steun aan Hunters (2020). Samen met onze prachtige cast, ongelooflijke crew, briljante schrijvers en producenten, wil ik graag het volgende hoofdstuk van Hunters met iedereen delen.” zei bedenker David Weil.Hunters draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 aug 2020 13:15 -
Dit nieuws laat me redelijk koud. Om te beginnen zullen een aantal hoofdrol spelers niet terugkeren. En daarnaast vond ik het verhaal in seizoen 1 afgerond. Bovendien vond ik dat de serie goed begon maar zwak eindigde. Dat is natuurlijk een persoonlijke mening, maar hierdoor sta ik niet gelijk te springen van enthousiasme.
Reageer

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00