Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hunters vernieuwd met een tweede seizoen

Hunters vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Amazon heeft een tweede seizoen van Hunters (2020) besteld. De serie, die door David Weil (The Twilight Zone (2002)) werd bedacht, ging 21 februari in première. Al Pacino (Angels in America), Logan Lerman (Jack & Bobby) en Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) spelen de hoofdrol in de Amerikaanse misdaadserie, die te zien is bij Amazon Prime Video.

“Ik ben Jen en de Amazon familie heel erg dankbaar voor hun buitengewone steun aan Hunters (2020). Samen met onze prachtige cast, ongelooflijke crew, briljante schrijvers en producenten, wil ik graag het volgende hoofdstuk van Hunters met iedereen delen.” zei bedenker David Weil.

Video on youtube


Hunters draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
4 augustus 2020, 13:15
Dit nieuws laat me redelijk koud. Om te beginnen zullen een aantal hoofdrol spelers niet terugkeren. En daarnaast vond ik het verhaal in seizoen 1 afgerond. Bovendien vond ik dat de serie goed begon maar zwak eindigde. Dat is natuurlijk een persoonlijke mening, maar hierdoor sta ik niet gelijk te springen van enthousiasme.
-1
Log in om een reactie achter te laten