Hunters (2020)

7.9 / 10
65 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Hunters vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.

Amazon heeft een tweede seizoen van Hunters (2020) besteld. De serie, die door David Weil (The Twilight Zone (2002)) werd bedacht, ging 21 februari in première. Al Pacino (Angels in America), Logan Lerman (Jack & Bobby) en Jerrika Hinton (Grey's Anatomy) spelen de hoofdrol in de Amerikaanse misdaadserie, die te zien is bij Amazon Prime Video.

“Ik ben Jen en de Amazon familie heel erg dankbaar voor hun buitengewone steun aan Hunters (2020). Samen met onze prachtige cast, ongelooflijke crew, briljante schrijvers en producenten, wil ik graag het volgende hoofdstuk van Hunters met iedereen delen.” zei bedenker David Weil.Hunters draait om een actieve groep nazi-jagers in New York in 1977. Zij ontdekken dat honderden nazi's naar Amerika zijn getrokken om daar een 'Vierde Rijk' te bouwen. De deelnemers aan de jacht willen daar een einde aan maken.
Vorige aflevering
Eilu v' Eilu
Eilu v' Eilu
01x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 aug 2020 13:15 -
Dit nieuws laat me redelijk koud. Om te beginnen zullen een aantal hoofdrol spelers niet terugkeren. En daarnaast vond ik het verhaal in seizoen 1 afgerond. Bovendien vond ik dat de serie goed begon maar zwak eindigde. Dat is natuurlijk een persoonlijke mening, maar hierdoor sta ik niet gelijk te springen van enthousiasme.
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2