Hubert a Staller

7,0 / 10
50 min
Actie, Avontuur, Komedie
Volg deze serie
7,0 / 10
9seizoenen/141afleveringen/2011 - heden
NetwerkDas Erste
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2011 - heden
Netwerk:Das Erste
Hubert a Staller is een Duitse actieserie van de zender Das Erste. De serie ging in première op 2 november 2011.

De Beierse patrolmen Hubert en Staller gevallen in situaties uit het dagelijkse politiewerk in zaken die eigenlijk buiten zijn bevoegdheid. Toch zijn ze slagen in de misdaad opruimen uiteindelijk, zei Hubert de service regelgeving meer aandacht dan Staller, die bepaalt naar zijn wil.

Bij de douches was plaatselijke verslaggever Barbara Hansen in het begin van de seizoenen veelal nog steeds betrokken, die niet al te hoge dunk van het werk van de politie en vaak zelfs nog verder onderzoek uit te voeren. [1] Overste van Hubert en Staller is Superintendent Reimund Girwidz, die is ingesteld bij het begin van de tv-serie op de grond. Hij is met name bezorgd over zijn positie binnen het resort.

Daarnaast, nog steeds op het politiebureau, de stoere politie kampioen Sonja Wirth, die meestal zit op de telefoon en is verantwoordelijk voor het onderzoek, en de politiechef Martin Riedl, de altijd gebeuren ongelukken.

Andere cijfers, de patholoog Anja licht die ooit getrouwd was met Franz Hubert. Sabrina Rattlinger is de exploitant van een lokale bakkerij en kiosken, waarop de politie hebben een kop koffie per dag. Yazid's eerste eigenaar van een mobiele snack truck en komt regelmatig met Staller na het werk voor een biertje in Siggi boom Eggers pub "Zum Siggi". Vanaf het tweede seizoen (aflevering 17) werkt Yazid een auto-workshop met de naam "Ik zal alles doen." Het eten karren is lawaaierig website verbrand (verzekeringsfraude van Yazid). In het derde seizoen treedt de jonge journalist Nadine Scholz voor de plaatselijke krant.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 18
Seizoen 6
0 / 16
Seizoen 7
0 / 16
Seizoen 8
0 / 16
Seizoen 9
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hubert a Staller.

Nieuws (3)

Ook voor de maand januari 2019 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 dec 2018
12
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 november voor je op een rijtje gezet. Weetjes The Walking Dead...
27 nov 2017
Weekoverzicht van 13 maart tot en met 19 maart * Weetjes: -Hoewel er was aangekondigd dat de BBC One THe Replacement miniseries slechts één seizoen krijgt, hoopten fans toch op een tweede seizoen. Maar die hoop is...
20 mrt 2017

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Bones
1 stem
Weeds
1 stem